fbpx

Cum vor deveni laptopurile de gaming mai ieftine, datorita NVIDIA

Cum vor deveni laptopurile de gaming mai ieftine, datorita NVIDIA

Compania NVIDIA producatoare de placi grafice va determina ca laptopurile de gaming sa fie mai ieftine in viitor. O veste foarte buna pentru gamerii care nu vor sa dea prea multi bani pentru un notebook dedicat pentru gaming.

Multi se intrebau daca compania NVIDIA din Statele Unite are de gand sa-si aduca placile grafice GTX 1660 Ti fara ray-tracing pe laptopuri. Compania NVIDIA are toate intentiile de a le aduce, a confirmat aceasta.

NVIDIA a dezvaluit placile grafice ieftine GTX 1660 Ti si GTX 1650 Max-Q si sustine ca acestea ofera cu 50% mai multa putere in gaming decat laptopurile anterioare care veneau cu placa grafica 1060.

CITESTE SI:  Cofondatorul Apple, Steve Wozniak, crede ca iPhone 8 isi merita pretul

De asemenea, NVIDIA mai spune ca acestea au o performanta de 4 ori mai mare decat GTX 960M. Laptopurile de gaming care integreaza GTX 1650 vor avea preturi de pornire de 799 de dolari.

Datorita pretului decent, aceste laptopuri de gaming vor putea fi cumparate de mai multi clienti care nu vor sa plateasca mii de dolari pe un laptop. Cat despre performanta, va exista o crestere a performantei cu aproximativ 20% in jocuri mai vechi precum Fallout 4 si o crestere de pana la 50% in cazul jocurilor mai noi precum Battlefield V.

CITESTE SI:  Microsoft a renuntat la Windows 7. Cate PC-uri mai ruleaza acest sistem de operare in lume

NVIDIA a indicat ca aceasta este o propunere convingatoare pentru clientii care trec de la laptopuri de 3-4 ani vechime, avand in vedere ca vor primi o imbunatatire de 400% a ratei de cadre pe secunda, comparativ cu notebook-urile de gaming cu placa grafica 960M.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are noua camera compacta PowerShot SX740 HS

Vor exista in jur de 80 de modele de designuri de notebook-uri de gaming in care vor fi lansate placile grafice NVIDIA GTX 1660 Ti si 1650 Max-Q. Acestea au inceput sa fie disponibile incepand de pe 23 aprilie si au preturi de pornire de 799 de dolari, deci sunt destul de ieftine. Evident, preturile vor fi mai ridicate pentru modelele cu specificatii mai bune.