fbpx
Cum vei putea gasi mai usor incaltaminte care ti se potriveste, in magazine

Cum vei putea gasi mai usor incaltaminte care ti se potriveste, in magazine

Cumparaturile pentru incaltaminte in magazinele fizice nu sunt ceva placut in mod special. Dimensiunile diferitelor branduri nu se potrivesc, iar stilul de incaltaminte necesita uneori o latime neasteptat de larga sau ingusta, asa ca exista o singura modalitate de a sti daca incaltamintea ti se potriveste: sa o probezi in acele magazine.

In plus, dimensiunea pe care doresti sa o incerci trebuie sa fie disponibila, chiar daca nu stii daca e dimensiunea potrivita si asa mai departe.

Vestea buna e ca a aparut sistemul Perfitt pentru magazine pentru a afla daca adidasii ti se potrivesc. Trebuie doar sa te descalti si sa-ti pui piciorul in analizatorul Perfit R. Doua camere vor captura fotografii cu piciorul tau si vor calcula dimensiunile exacte.

CITESTE SI:  Gigantii tehnologici ar putea lucra la un nou format video pentru internet

Mai apoi, un algoritm de invatare automata care se numeste Perfit AI va compara masuratorile piciorului tau (la milimetru) cu ceea ce e disponibil in magazin, putandu-se pune filtre cu privire la brandul de incaltaminte si la model.

Baza de date cu incaltaminte este construita folosind un alt instrument Perfitt – care se numeste Perfit S si care masoara interiorul adidasilor. Astfel, sistemul poate compara cu exactitate adidasii cu piciorul tau pentru a vedea daca se potrivesc.

CITESTE SI:  BlackBerry isi ofera tehnologia de securitate unor dispozitive terte

Acest lucru e foarte logic si simplu si trebuie sa ne intrebam de ce n-a aparut asa ceva mai devreme. Beneficiul Perfitt pentru consumatori este evident: poti petrece mai mult timp aruncand o privire asupra optiunilor viabile de incaltaminte sau sa pleci din magazin si sa te bucuri de adidasii, tenisii sau pantofii pe care i-ai cumparat dupa ce ai aflat ca ti se potrivesc.

CITESTE SI:  Waymo are aplicatie pe Play Store. Cine o poate folosi

In prezent, Perfitt este implementat in 5 magazine din Coreea de Sud si nu s-a spus daca vor aparea si la noi in tara. La CES 2020, Perfitt este parte din pavilionul Seul. Ce parere ai despre aceasta solutie dezvoltata pentru magazinele de incaltaminte si pentru clientii care doresc sa stie daca adidasii li se potrivesc?