fbpx

Cum vei putea controla aparatele conectate Whirlpool printr-o aplicatie Wear OS

Cum vei putea controla aparatele conectate Whirlpool printr-o aplicatie Wear OS

Whirlpool a anuntat ca isi extinde functionalitatea aparatelor sale casnice conectate, la Wear OS. Acest lucru extinde incursiunea companiei Whirlpool in domeniul smartwatch-urilor.

Compania a anuntat planurile pentru o aplicatie de Apple Watch acum ceva timp. In plus, compania spune ca implementeaza comenzi vocale simple aparatelor sale casnice Smart Laundry atat pentru dispozitivele Google Assistant, cat si pentru cele Alexa.

Whirlpool a anuntat ca isi extinde capabilitatile mobile ale aparatelor sale casnice conectate, lansand o aplicatie Wear OS (Android Wear).

CITESTE SI:  Compania care si-ar putea readuce jocurile pe Steam

Aplicatia Wear OS le va permite proprietarilor de smartwatch-uri sa comunice de la distanta cu anumite aparate de bucatarie conectate si cu masini de spalat de la Whirlpool si sa le controleze, in timp ce nu se afla acasa.

Cu softul pentru Wear OS, cei care detin un cuptor conectat de la acea companie vor putea vedea starea curenta si comenzile de control pentru aparatele conectate. Softul va oferi, de asemenea, actualizari de stare pentru masina de spalat, pe langa faptul ca le permite utilizatorilor sa-si controleze optiunile de spalare.

CITESTE SI:  VIDEO: Dwayne "The Rock" Johnson joaca cu Siri intr-o noua reclama

Mai mult, aplicatia Wear OS le va permite sa controleze si sa detecteze daca a pornit uscatorul si sa tina cont de timpul ramas pana la finalizarea uscarii.

Pe langa aplicatia Wear OS de control, Whirlpool a implementat, de asemenea, comenzi vocale simplificate pentru softurile sale Smart Laundry pentru dispozitivele echipate cu Google Assistant si Alexa.

CITESTE SI:  Upgrade-ul radical al Zoom pentru noile Mac-uri Apple

Compania inca nu a confirmat cand vor fi disponibile aceste solutii de control pentru aparate conectate. Aceasta nu e prima incursiune a companiei Whirlpool in lumea aplicatiilor de smartwatch.

Aceasta a anuntat planurile pentru o aplicatie de Apple Watch acum ceva timp. Acesta este unul dintre cele cateva anunturi de aparate casnice inteligente conectate, anunturi pe care Whirlpool le va efectua la evenimentul Consumer Electronics Show 2019 din Las Vegas de saptamana viitoare.