fbpx

Cum va reusi o gazda TV sa-si continue emisiunea pe fondul coronavirusului Wuhan

Cum va reusi o gazda TV sa-si continue emisiunea pe fondul coronavirusului Wuhan

Pandemia de coronavirus Wuhan afecteaza cam intreaga lume, economiile tarilor, dar si industria de divertisment, printre altele. Din aceasta cauza, emisiunile TV cu public nu mai pot functiona ca inainte din cauza impunerii distantarii sociale recomandate din cauza coronavirusului. Vestea buna e ca gazda TV Conan O’Brien a emisiunii sale TV din Statele Unite a gasit o solutie pentru a-si continua munca.

Intrucat nu este recomandabil ca oamenii sa se adune in multimi, din cauza coronavirusului Wuhan, industria divertismentului a fost afectata, deoarece asta inseamna ca oamenii evita cinematografele, dar si sa formeze publicul la emisiuni televizate.

CITESTE SI:  Ce numar urias de smartphone-uri a vandut Huawei in 2018

Cu toate acestea, gazda TV Conan O’Brien din Statele Unite intentioneaza sa se intoarca la programul normal si a lansat o modalitate de a lucra chiar si in timpul pandemiei de coronavirus Wuhan. Conform unei stiri de Variety, gazda TV Conan O’Brien a dezvaluit ca intentioneaza sa revina la emisiunea de noapte, gazduind de la distanta si filmand folosind un iPhone, din cauza coronavirusului Wuhan.

CITESTE SI:  Cele 8 aplicatii chinezesti interzise in SUA

De asemenea, personalul sau va lucra de la distanta, iar interviurile cu oaspetii vor fi realizate prin chat video. Astfel, se asigura practicarea distantarii sociale in timpul coronavirusului Wuhan.

E adevarat ca acest lucru va duce la o emisiune foarte diferita fata de cum erau obisnuiti fanii, dar, intr-o declaratie oferita de gazda TV Conan O’Brien, acesta spune: “Calitatea muncii mele nu va scadea, deoarece acest lucru practic nu e posibil”.

Producatorul executiv al emisiunii, Jeff Ross, a fost de asemenea citat spunand: “Noi savarseam actiuni si incercam ca acestea sa fie o distragere a atentiei, dar tocmai ne-a picat fisa si ne-am intrebat: de ce n-am realiza pur si simplu emisiunea? Va fi diferit si poate ca aceasta nu va fi aspectuoasa, dar vom incerca oricum”. Ce parere ai despre solutia gasita de gazda TV Conan O’Brien pentru a-si continua munca in timpul coronavirusului Wuhan?