fbpx
Cum va pune serviciul de streaming al Google la colt PlayStation si Xbox

Cum va pune serviciul de streaming al Google la colt PlayStation si Xbox

In ultimele luni, cele mai salbatice zvonuri din industria de gaming nu au implicat PlayStation 5 sau Xbox Two. Cea mai interesanta discutie a fost centrata pe compania Google care ar putea intra in domeniul gaming-ului cu un serviciu de streaming propriu de gaming.

Google este cunoscuta pentru multe produse si servicii, cum ar fi Cautare, serviciul Harti, Gmail, Android si asa mai departe. Cu toate acestea, cand vine vorba despre jocuri, exista sanse ca te-ai putea gandi mai mult la companii precum Nintendo, Microsoft sau Sony si la console ca PlayStation si Xbox.

CITESTE SI:  Microsoft vrea sa copieze o caracteristica a Google Assistant cu Cortana

Totusi, Google vrea sa schimbe asta, potrivit unei stiri de Kotaku care sustine ca Google ar putea crea propria sa platforma (serviciu) de streaming de gaming. Stirea sustine ca va fi o abordare in trei directii: una va fi crea unei platforme pentru acest lucru, cea de-a doua va fi crearea unui hardware propriu care probabil va sustine streaming-ul de gaming si cea de-a treia va fi recrutarea de dezvoltatori si aducerea lor sub umbrela Google, similar cu faptul ca companiile Sony, Microsoft si Nintendo au diferite studiouri care lucreaza direct pentru ele.

CITESTE SI:  Cati bani ar putea economisi Apple pe an daca renunta la cipurile Intel

Decizia Google de a deveni un serviciu de streaming este una interesanta, avand in vedere ca, de ani de zile, multi spun ca streaming-ul ar putea fi urmatorul mare lucru in gaming.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, spre deosebire de metodele traditionale de jucat jocuri video precum PlayStation si Xbox, serviciile de streaming inseamna ca clientii nu vor avea nevoie sa-si modernizeze constant dispozitivele pentru a tine pasul cu jocurile, desi singurul dezavantaj este ca streaming-ul de gaming e destul de dependent de internet.

CITESTE SI:  Apple ii informeaza pe utilizatorii Mac ca suportul pentru aplicatiile 32 de biti se incheie

Am vazut stradanii in trecut, unii incercand sa determine ca Android sa fie o platforma pentru jocuri, cu console cum ar fi QUYA si NVIDIA SHIELD, desi, desigur, niciuna nu a avut prea mult impact.