Cum va folosi browserul Firefox Focus tehnologia Face ID

Cum va folosi browserul Firefox Focus tehnologia Face ID

Firefox Focus al companiei Mozilla este un browser care se concentreaza pe confidentialitate si care primeste suport pentru tehnologia Face ID de pe iPhone X.

Cea mai recenta versiune a browserului Firefox Focus al companiei Mozilla permite utilizatorilor sa-l configureze pentru a se bloca automat atunci cand este trimis in fundal.

Singura modalitate de a debloca browserul este prin folosirea biometricii salvate pe dispozitiv. Acest lucru le permite utilizatorilor sa foloseasca Touch ID sau Face ID pentru a debloca browserul.

Este un nivel suplimentar de confidentialitate pentru browserul web atunci cand dispozitivul este deblocat. Odata de browserul Firefox Focus se actualizeaza pe dispozitiv, utilizatorii pot gasi optiunea relevanta din meniul Settings sub sectiunea “Use your Touch/Face ID to unlock app”.

CITESTE SI:  Computerul foloseste cazuri de tribunal reale pentru a detecta minciunile

Este destul de explicativa prin faptul ca blocheaza automat navigatorul Firefox Focus atunci cand utilizatorul trece la o alta aplicatie, iar Firefox Focus va ramane blocat pana cand este folosita caracteristica Touch ID sau cea Face ID.

Nu este necesar ca si telefonul sa fie blocat cu Touch/Face ID, asa ca aplicatia ramane privata si chiar daca telefonul este deblocat. Este o caracteristica excelenta pentru a va proteja istoricul navigarii, mai ales daca aveti tendinta de a va imprumuta telefonul altor oameni destul de des.

CITESTE SI:  Mark Zuckerberg vrea sa-ti protejeze mai bine datele

Cea mai recenta versiune a browserului Firefox Focus este acum disponibila pentru descarcare pe dispozitive iOS. Aceasta caracteristica nu este inca disponibila pe Android, dar platforma are suport pentru amprente si recunoastere faciala, asa ca este posibil ca compania Mozilla ar putea adauga aceste caracteristici si la versiunea Android a Firefox Focus la un moment dat in viitor. Acest navigator web pentru telefoane mobile pare a avea un viitor luminos, data fiind protectia ridicata a confidentialitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *