fbpx

Cum va fi viitorul film Matrix 4 si ce actori vor fi implicati

Cum va fi viitorul film Matrix 4 si ce actori vor fi implicati

Pregatiti-va pentru viitorul film Matrix 4. Regizoarea si scenarista Lana Wachowski urmeaza sa creeze scenariul si sa regizeze cel de-al patrulea film al seriei, iar o parte dintre actori sunt acum stiuti. Warner Bros. Pictures si Village Roadshow Pictures vor produce si vor distribui global viitorul lungmetraj Matrix 4.

De cativa ani incoace, s-a vorbit despre faptul ca un nou film Matrix ar putea fi in lucru. Cea mai recenta stire a venit in iulie, iar aceasta indica ca Matrix 4 ar putea fi lansat peste ceva timp si ca actorul Michael B. Jordan ar putea juca rolul personajului Neo.

CITESTE SI:  Daniel Craig confirma ca va juca din nou in filmul James Bond

Se pare ca o parte din acea stire a fost corecta, deoarece Warner Bros. Pictures a confirmat ca intr-adevar va aparea Matrix 4. Cu toate acestea, se pare ca, in loc ca actorul Michael B. Jordan sa joace rolul personajului Neo, actorul Keanu Reeves (care a jucat rolul lui Neo in primele trei lungmetraje din trilogie) si actrita Carrie-Anne Moss se vor intoarce pentru a-si relua rolurile pe care le-au avut, si anume Neo si Trinity.

CITESTE SI:  Ce serial anuleaza Netflix dupa doar un sezon

De asemenea, se asteapta ca filmul va fi scris si regizat de Lana Wachowski care a contribuit si la primele trei filme. Conform presedintelui Warner Bros. Pictures Group, Toby Emmerich: “Nu puteam fi mai incantati sa colaboram din nou cu Lana. Ea este o adevarata vizionara – o creatoare originala – suntem incantati ca aceasta creeaza scenariul, regizeaza si produce filmul Matrix 4”.

Detaliile despre intriga nu sunt clare in acest moment si nu s-a mentionat daca actorul Laurence Fishburne se va intoarce sau nu in rolul personajului Morpheus.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e filmul Age of Sail pe care l-a lansat Google in VR

Deci va fi interesant de vazut cum se vor ocupa producatorii de personajul respectiv si daca vor distribui un alt actor in locul lui Laurence Fishburne. Productia filmului Matrix 4 va incepe in 2020, asa ca vom avea ceva timp de asteptat pana ce il vom putea urmari.

Sursa imagine: Flickr.com