fbpx
Cum va ajuta Apple Pay la prezervarea parcurilor nationale

Cum va ajuta Apple Pay la prezervarea parcurilor nationale

Acum cateva zile, compania din Cupertino a prezentat noi modalitati prin care clientii pot sprijini parcurile nationale ale Statelor Unite. De pe 1 iulie si pana pe 15 iulie, compania doneaza 1 dolar pentru Fundatia Parcurilor Nationale pentru fiecare achizitionare efectuata cu Apple Pay la orice magazin al companiei, pe site-ul companiei sau prin aplicatia Apple Store in Statele Unite.

Initiativele ecologice ale companiei sunt destul de binecunoscute si, cam cu fiecare produs care este anuntat, compania se asigura mereu ca le reaminteste clientilor cat de ecologice sunt produsele lor.

CITESTE SI:  Cum raspunde AT&T la criza coronavirusului Wuhan

Aceasta donatie prin Apple Pay nu se limiteaza numai la produse pentru ca se aplica si la activitati, cum ar fi in Singapore unde compania le-a facut 100% regenerabile. Tocmai din acest motiv nu este o surpriza sa aflam ca compania vrea sa-si aduca contributia la prezervarea parcurilor nationale din Statele Unite.

Compania a anuntat recent ca incepand cu 1 iulie si terminand cu 15 iulie, fiecare achizitioanare care este facuta folosind serviciul de plati mobile Apple Pay va aduce o donatie de 1 dolar catre Fundatia Parcurilor Nationale din Statele Unite care se ocupa cu prezervarea lor.

CITESTE SI:  VIDEO: Cercetatorii MIT creeaza un dispozitiv care poate extrage apa din aerul din desert

Cu toate acestea, se pare ca acest lucru este un pic limitat la locul unde poti folosi serviciul Apple Pay. Ei bine, 1 dolar pentru parcurile nationale pare o mica fractiune comparativ cu cat de mult costa produsele companiei din Cupertino precum MacBook Pro, dar daca esti american si planuiesti sa cumperi ceva, de ce sa nu cumperi ceva folosind Apple Pay ca sa-ti aduci contributia la prezervarea naturii, nu-i asa?

CITESTE SI:  Compania care a livrat cele mai multe smartphone-uri 5G in acest an

Potrivit directorului executiv al companiei Apple, Tim Cook, “Parcurile nationale ale Statelor Unite sunt o inspiratie pentru noi la Apple si stim ca sunt la fel de importante pentru clientii nostri cat sunt si pentru noi. Telul nostru este sa lasam lumea mai buna decat am gasit-o, asa ca in aceasta luna iulie facilitam si mai mult, pentru oricine vrea sa ajute, prezervarea frumusetii comorilor noastre naturale, istorice si culturale”. Deci, parcurile nationale din Statele Unite sunt prezervate de compania din Cupertino.