fbpx

Cum ti-ar putea vinde soferii Uber gustari

Cum iti vor putea vinde soferii Uber gustari

Cargo doreste sa transforme masinile soferilor Uber in automate portabile de vanzare, iar pentru asta colaboreaza acum cu Uber. Acum ceva vreme, startup-ul din New York a anuntat ca are un parteneriat exclusivist cu Uber.

Cargo este un startup cu sediul in New York – care doreste sa transforme masinile pentru ride-sharing in automate portabile de vanzare. Acesta a anuntat un parteneriat exclusivist cu Uber in Statele Unite pentru a-si distribui automatele sale de vanzare mici soferilor prin intermediul centrelor pentru soferi Uber.

CITESTE SI:  Twitter isi schimba politicile publice dupa ce Donald Trump ameninta Coreea de Nord

Asta inseamna ca pasagerii vor putea cumpara gustari si chiar accesorii precum castile in timpul calatoriei. Cutia umpluta cu gustari va fi legata de locul in care conducatorul auto isi sprijina antebratul, iar pasagerii vor putea scana codul QR pentru a vedea ce este in interior.

Cargo spune ca aproape 30 de procente dintre elementele din cutia de vanzare cu gustari sunt gratuite, avand in vedere ca acestea sunt platite de branduri pentru a fi distribuite de Cargo.

CITESTE SI:  Dispozitivul Apple care ar putea transforma orice suprafata intr-un touchscreen

Accesoriile precum castile si alte obiecte vor costa cativa dolari. Soferii Uber vor primi 20 de procente din costul articolului pe care il vand, pe langa un dolar pe tranzactie chiar daca pasagerul ia numai mostrele gratuite.

Cargo ii va reaproviziona pe soferi odata ce acestia raman fara provizii. Cutiile de vanzare cu gustari vor fi adaptate preferintelor soferilor. Cei care conduc in mare parte ziua vor primi batoane de cereale si gume de menta, in timp ce conducatorii auto care conduc noaptea vor avea gustari dulci si sarate pentru a fi pe placul oamenilor care frecventeaza cluburile de noapte.

CITESTE SI:  Ce intrebuintari poate avea tesatura robotica a acestor cercetatori

Cutiile de vanzare de gustari ale startup-ului Cargo sunt disponibile imediat pentru soferii Uber din Los Angeles si San Francisco. Cargo va livra cutiile cu gustari si conducatorilor auto din alte orase din Statele Unite.