fbpx
Cum te ajuta Amazon Alexa sa urmaresti secvente video inregistrate ale camerelor de securitate

Cum te ajuta Amazon Alexa sa urmaresti secvente video inregistrate ale camerelor de securitate

Boxele inteligente Echo Spot si Echo Show cu Alexa ale companiei Amazon vin cu display, ceea ce inseamna ca sunt niste dispozitive utile pentru urmarirea de clipuri video.

De fapt, atat Echo Spot, cat si Echo Show, sunt dispozitive ideale daca aveti camere de securitate acasa, pentru ca dispozitivele cu Alexa ale Amazon pot fi folosite pentru a urmari transmisii live, dar cum procedati daca doriti sa vizionati secvente video deja inregistrate?

Din pacate, acest lucru nu a fost posibil, cel putin pana acum. Compania Amazon a anuntat un nou API (Interfata de Programare a Aplicatiilor) Cameras Recap care va permite utilizatorilor sa acceseze secvente video inregistrate pentru a fi vizionate pe Echo Spot, Echo Show si pe alte dispozitive Amazon, cum ar fi Fire TV si tabletele Fire.

CITESTE SI:  Performanta in jocuri a noilor placi grafice AMD

“Astazi, suntem incantati sa anuntam adaugarea API-ului Cameras Recap la API-ul Smart Home Skill, astfel incat abilitatea camerei tale inteligente de securitate pentru locuinte sa-ti permita sa urmaresti secvente video inregistrate ale camerelor inteligente de securitate pe Echo Show, Spot, Fire TV si tabletele Fire”.

CITESTE SI:  Ce caracteristica s-ar putea sa nu aiba iPhone-urile pentru 2019

Retineti ca acesta este un API pe care dezvoltatorii trebuie sa-l includa in abilitatile pentru Amazon Alexa, ceea ce inseamna ca, desi API-ul este disponibil, ramane de vazut cat de repede il vor utiliza dezvoltatorii.

Cu toate acestea, se pare ca camerele video de securitate produse de Ring, ARlo, Cloud Cam si August deja au suport pentru asta, asa ca daca folosesti oricare dintre acele dispozitive, ar trebui sa poti profita de aceasta noua functie oferita de Amazon de urmarire a secventelor inregistrate.

CITESTE SI:  In ce privinta nu s-a tinut de promisiune compania LG de smartphone-uri

Din pacate, in acest moment utilizatorii pot viziona numai ultima secventa video inregistrata de camerele de securitate, asa ca cei care doreau sa urmareasca secvente video de la o anumita ora si data, au ghinion. Acestia nu vor putea reusi acest lucru cu asistentul virtual Alexa al Amazon, inca.