fbpx

Cum sunt noile smartwatch-uri Garmin si ce preturi au

Cum sunt noile smartwatch-uri Garmin si ce preturi au

Am vazut cum unele companii au incercat sa creeze smartwatch-uri de lux, cum ar fi Apple care a creat smartwatch-uri Apple Watch din aur si ceramica pentru a-i atrage pe clientii care nu ezitau sa plateasca in plus pentru lux.

Nu prea a functionat pentru Apple, dar compania Garmin pare dispusa sa incerce. Compania a dezvaluit recent noua sa gama Marq de smartwatch-uri cu pret de pornire de 1500 de dolari.

Un model are un pret de peste 2000 de dolari. Potrivit Garmin, aceste smartwatch-uri Marq vor folosi materiale precum titaniu si cristal de safir.

CITESTE SI:  Coincheck le va restitui banii clientilor afectati de furtul de 400 de milioane de dolari in moneda virtuala NEM

De asemenea, vor avea caracteristici similare cu cele la care te astepti de la aceste dispozitive. Gama companiei Garmin include Marq Athlete care are un pret de 1500 de dolari si care se concentreaza mai mult pe conditia fizica.

Mai exista si Expedition al Garmin care are un pret de 1750 de dolari si care este destinat excursionistilor. Acesta vine cu harti topografice, busola si cu un mod care extinde autonomia bateriei.

CITESTE SI:  Ce notificare va trimite Microsoft pentru utilizatorii Windows 7

Mai exista si smartwatch-ul Marq Captain al Garmin care ii vizeaza pe cei carora le place sa strabata marile. Vine cu cronometru pentru regata (competitie sportiva nautica), asistenta la directie, autopilot, functii de date pentru ambarcatiuni si cu o caracteristica de atentionare pentru om peste bord. Are un pret de 1850 de dolari.

De asemenea, va exista modelul de smartwatch Garmin Marq Aviator cu pret de 1950 de dolari care, dupa cum indica si numele, vizeaza pilotii. Acesta include ghiduri de navigatie de urgenta pentru cel mai apropiat aeroport, o harta, rapoarte meteorologice si jurnal de zbor.

CITESTE SI:  Motivul pentru care avionul Boeing 737 Max s-ar fi prabusit in Indonezia

Mai exista si smartwatch-ul Garmin Marq Driver destinat soferilor de masini de curse. Marq Driver va avea un pret de 2500 de dolari si vine preincarcat cu date pentru peste 250 de piste, abilitatea de a urmari timpii pentru ture, viteza maxima si asa mai departe.