fbpx

Cum sunt noile proiectoare The Premiere ale Samsung

Cum sunt noile proiectoare The Premiere ale Samsung

Compania Samsung din Coreea de Sud a dezvaluit recent doua noi modele de proiectoare The Premiere, pentru cei care nu-si pot permite TV-uri enorme, acestea fiind de obicei scumpe. S-a dezvaluit de ce rezolutii va fi capabil The Premiere si ce dimensiuni de ecran poate acesta proiecta.

Cu totii ne dorim sa avem un TV de dimensiuni uriase in sufragerie, dar acest lucru nu e intotdeauna posibil. In primul rand, un astfel de TV poate fi destul de scump si nu toti oamenii pot justifica pretul.

CITESTE SI:  Cum e noua tableta iPad a Apple si ce pret are

Ce-ar fi daca iti doresti un ecran de aceste dimensiuni, dar nu ti-l poti permite? Aici isi dovedesc proiectoarele utilitatea, iar Samsung ar putea avea ceva care te-ar interesa.

Compania a dezvaluit recent cel mai recent proiector cu raza scurta si care se numeste The Premiere. Exista de fapt doua modele pe care Samsung le ofera.

Unul dintre modelele de proiectoare The Premiere va fi capabil sa proiecteze un ecran de pana la 120 inci, in timp ce celalalt va fi capabil de 130 inci. Astfel, in functie de nevoi si de spatiul disponibil, poti alege pe oricare dintre ele.

CITESTE SI:  Consola PS5 nu va fi compatibila cu aceste jocuri

De asemenea, trebuie subliniat ca acesta e un proiector Samsung cu raza scurta, ceea ce inseamna ca poate fi plasat aproape de perete sau de panoul de proiectie, in loc sa fie pus la distanta.

In plus, dupa cum poti vedea in imaginea de deasupra, poti amplasa The Premiere pe o masuta si nu trebuie sa te deranjezi sa il montezi pe tavan. Proiectorul este de asemenea capabil sa proiecteze rezolutii pana in 4K, astfel incat sa te poti bucura de continut clar.

CITESTE SI:  Ce se stie despre rivalul pentru Spotify al proprietarului TikTok

Va exista incorporat suport pentru HDR10+, dar Samsung The Premiere va veni si cu un subwoofer incorporat si sunet surround Acoustic Beam. In prezent, nu se cunosc preturile, dar acest proiector Samsung va fi lansat mai tarziu in acest an. Ar trebui sa soseasca alte informatii atunci.