fbpx

Cum sunt noile carduri microSD de 1TB ale Micron si SanDisk

Cum sunt noile carduri microSD de 1TB ale Micron si SanDisk

Pe masura ce cererea consumatorilor pentru continut de inalta calitate continua sa creasca, este nevoie de carduri microSD cu capacitati mai mari de stocare. Micron si SanDisk ofera asa ceva. Aceste companii Micron si SanDisk au dezvaluit la evenimentul Mobile World Congress 2019 carduri de 1TB.

Ai simtit vreodata nevoia ca trebuie sa ai mai mult spatiu de stocare pe smartphone-ul tau decat pe PC? Exista o multime de carduri microSD care pot atinge acest scop in prezent, iar capacitatea lor de stocare continua sa creasca.

CITESTE SI:  Cum abordeaza TikTok acuzatiile de cenzura asupra creatorilor de culoare

Atat Micron, cat si SanDisk de la Western Digital, au lansat noi carduri microSD cu spatiu de stocare de 1TB la evenimentul MWC 2019 de la Barcelona.

Nu a trecut foarte mult timp de cand Samsung se mandrea cu faptul ca ofera 1TB spatiu de stocare in buzunarul tau, combinand memoria interna nativa de 512GB a lui Galaxy Note 9 si suportul sau pentru carduri microSD de 512GB.

CITESTE SI:  De ce Apple produce unele casti AirPods Pro in Vietnam

Samsung a dezvaluit acum o varianta a lui Galaxy S10+ cu 1TB memorie interna, la 6 luni dupa ce l-a dezvaluit pe Galaxy Note 9. Western Digital sustine despre SanDisk UHS-I de 1TB ca are o viteza de citire de 160MB/s si o viteza de scriere de 90MB/s.

Pe de alta parte, cardul microSD al Micron are o viteza de citire de 100MB/s si o viteza de scriere de 95MB/s. Este de la sine inteles ca ambele de la Micron si SanDisk vor avea preturi mari.

CITESTE SI:  Smartphone-urile carei companii s-au vandut cel mai bine la Alibaba, de Singles' Day

SanDisk isi va vinde cardul microSD de 1TB incepand cu luna aprilie, la un pret de 450 de dolari. De asemenea, mai are si unul de 512GB care are un pret de 200 de dolari.

Micron nu a confirmat preturile, dar spune ca al sau se va lansa in a doua jumatate a acestui an. Acuma ramane de vazut daca vor fi multumiti toti cu capacitatea de stocare de 1TB oferita de companiile Micron si SanDisk.