fbpx
Cum sunt noile birouri de tip capsula din Japonia

Cum sunt noile birouri de tip capsula din Japonia

Trei dintre cele mai folosite gari din Tokio ofera birouri de tip capsula in mod gratuit. Hotelurile capsula din Japonia sunt cunoscute in intreaga lume.

Micile compartimente de dormit care pot fi inchiriate pe timpul noptii pot fi gasite in multe statii de tren mari din Tokio. Dar acum au aparut si birourile de acest tip.

Unul dintre numeroasele lucruri pentru care Japonia este cunoscuta consta in hotelurile sale de tip capsula. Aceste hoteluri din Japonia sunt proiectate pentru muncitorul la birou care poate ca a lucrat pana prea tarziu ca sa ia metroul spre acasa si care are nevoie de un loc accesibil ca pret in care sa stea, un dus si poate o odihna buna pe timpul noptii.

CITESTE SI:  Nu mai poti sterge postarile de pe Facebook, in versiunea web

Cu toate acestea, se pare ca Japonia a folosit conceptul de capsula si l-a extins pentru a oferi si birouri de tip capsula. Aceste birouri pot fi gasite in garile East Japan Railway din Tokio, Shinjuku si Shinagawa.

Cunoscute ca Station Work, aceste mici capsule din Japonia pot fi folosite in mod gratuit timp de pana la 30 de minute la un moment dat. Fiecare va oferi utilizatorului WiFi, un birou, un monitor, dar si porturi de incarcare USB.

CITESTE SI:  Google incepe sa lanseze indexarea mobile-first in rezultatele de cautare

Asta inseamna ca, daca ai nevoie de un loc pentru a lucra, aceste birouri din Japonia sunt pentru tine. Cei care sunt interesati se pot inscrie pentru un cont prin intermediul site-ului Station Work si, odata ce esti inscris, poti selecta capsula in care doresti sa stai din locatia dorita si sa alegi o perioada (presupunand ca nu este deja rezervata).

CITESTE SI:  Motivul pentru care Sony ar fi anulat o camera mirrorless

Conform celor de la SoraNews24 care au incercat ei insisi birourile de tip capsula din Japonia, acestea sunt destul de bine izolate fonic, ceea ce ar trebui sa fie benefic daca vrei sa efectuezi un apel telefonic si daca nu vrei ca sunetele garii sa te distraga de la lucru. Cum am spus, Station Work e gratuit timp de 30 de minute si nu este clar daca se intentioneaza ca serviciul din Japonia sa fie oferit contracost.