Cum sunt noii senzori de camera ISOCELL de 48MP ai Samsung

Cum sunt noii senzori de camera ISOCELL de 48MP ai Samsung

Tehnologia de camera de pe smartphone-uri a parcurs un drum lung de cand a aparut prima data (calitatea fotografiilor nu era atunci nici la nivelul VGA).

Cu toate acestea, in ziua de azi smartphone-urile vin cu senzori de mai multi megapixeli, caracteristici precum OIS si EIS, capacitatea de a inregistra video la rezolutie 4K si nu numai.

Acestea fiind spuse, este oare posibil ca Samsung a promovat sistemul de camera pentru smartphone-ul Galaxy S10 din 2019? Compania Samsung a dezvaluit recent o pereche de noi senzori ISOCELL de 48MP care, potrivit Samsung, au fost proiectati pentru smartphone-urile care au mai multe camere (aici se incadreaza cam toate telefoanele de varf din ziua de azi).

CITESTE SI:  Nikon dezvaluie camera compacta si rezistenta Coolpix W300: Conditiile brutale in care poate rezista

Samsung sustine ca, datorita faptului ca acestia au dimensiunea de 0,8 micrometri, vor putea fi gazduiti in telefoane fara a ocupa mult spatiu.

Asta inseamna ca producatorii de smartphone-uri pot integra camere cu rezolutii mai mari fara ca telefoanele sa fie mai mari si mai grele. Desi nu ne putem pronunta cu privire la calitatea lor, smartphone-urile si camerele Samsung s-au descurcat de obicei foarte bine si nu exista niciun motiv sa credem ca acesti noi senzori ISOCELL de 48MP nu vor continua aceasta traditie.

CITESTE SI:  Cum ar putea elimina Apple bretonul iPhone-urilor

Dar ramane de vazut daca acesti senzori ISOCELL de camera de 48MP vor fi integrati in viitorul telefon Galaxy S10. Potrivit lui Ben K. Hur, vicepresedinte de marketing in cadrul Samsung Electronics, “Cererea pentru senzori de imagine foarte mici si de inalta rezolutie creste pe masura ce smartphone-urile evolueaza pentru a oferi utilizatorilor experiente noi si palpitante. Odata cu prezentarea noilor senzori de imagine de varf Samsung ISOCELL Bright GM1 si GD1 de 0,8µm, ne-am angajat sa continuam sa promovam inovatia in tehnologiile senzorilor de camera”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *