Cum sunt dispozitivele purtabile Samsung Galaxy Watch Active si Galaxy Fit

Cum sunt dispozitivele purtabile Samsung Galaxy Watch Active si Galaxy Fit

Pe langa smartphone-ul S10, Samsung a dezvaluit si noi dispozitive purtabile – cum ar fi Samsung Galaxy Watch Active si Galaxy Fit. Primul dispozitiv purtabil este un smartwatch care vine cu toate caracteristicile pe care le-ati putea astepta de la un smartwatch.

Cel din urma dispozitiv purtabil este un tracker fitness pentru cei care nu vor toate caracteristicile unui smartwatch. Incepand cu Samsung Galaxy Watch Active, putem spune ca acesta este un smartwatch echipat cu destul de multe caracteristici.

CITESTE SI:  Ce producator de imprimante dezactiveaza cartusele neoficiale mai ieftine

In cea mai mare parte reuseste aceleasi lucru de care sunt capabile majoritatea smartwatch-urilor. Cum ar fi sa-ti numere pasii, distanta parcursa, caloriile arse, sa redea muzica, sa raspunda la apeluri, sa afiseze notificari si asa mai departe.

Cu toate acestea, noul ceas inteligent al va putea monitoriza si tensiunea arteriala a purtatorului. Acest lucru este posibil datorita unei aplicatii dezvoltate de Samsung impreuna cu cei de la Universitatea din California, San Francisco.

CITESTE SI:  Noul cip Huawei Kirin 970 are inteligenta artificiala incorporata

De asemenea, Samsung Galaxy Watch Active ne poate induce o stare de liniste cu exercitii de respiratie. Cat despre trackerul fitness Galaxy Fit, acesta este un dispozitiv purtabil mai simplu.

Asta inseamna ca, daca nu ai nevoie de toate caracteristicile unui smartwatch si nu intentionezi sa-l porti in fiecare zi, pe trackerul fitness Fit ar trebui sa-l alegi.

Dispozitivul purtabil este capabil sa-ti monitorizeze automat activitatile, fie ca e vorba despre mers, alergat, ciclism, vanatoare si asa mai departe. Exista peste 90 de activitati diferite pe care utilizatorii trackerului fitness pot alege sa le urmareasca.

CITESTE SI:  Director Softbank: Masinariile vor fi de 1 milion de ori mari puternice decat creierul uman in 30 de ani

De asemenea, exista in trackerul fitness caracteristici de gestionare a somnului si a nelinistii. Smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch Active va avea un pret de 200 de dolari si va fi disponibil pentru cumparare incepand cu 8 martie 2019. Trackerul fitness Samsung Galaxy Fit nu are inca un pret, dar se asteapta ca se va lansa in trimestrul 2 al acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *