fbpx

Cum sunt bratele robotice ale Samsung

Cum sunt bratele robotice ale Samsung

Compania Samsung din Coreea de Sud a prezentat la Las Vegas niste brate robotice care ajuta la diverse sarcini. Clientii pot atasa diverse ustensile de bucatarie la aceste dispozitive, iar acestea pot felia si praji. Mai mult, Samsung spune ca se pot descarca retete.

In ziua de azi, incepem sa vedem din ce in ce mai multe companii lansand aparate casnice si gadgeturi mai inteligente, cum ar fi cuptoare cu microunde cu asistenti digitali incorporati.

CITESTE SI:  Ce noi functii vor ajunge pe Windows 10 de la Microsoft

Sau frigidere care sunt suficient de inteligente pentru a ne informa cand trebui sa mergem la magazinul alimentar pentru a ne aproviziona. Cu toate acestea, Samsung crede ca are o idee mai buna: brate robotice.

Compania a dezvaluit recent ceea ce pare a fi un set de brate robotice concepute pentru a fi utilizate in bucatarie. Acest lucru a fost demonstrat la Kitchen and Bath Industry Show 2019 din Las Vegas.

S-a imaginat ca aceste brate robotice Samsung pot fi asistenti in bucatarie si ca ne pot ajuta la diverse lucruri. Printre aceste lucruri se numara gatitul, adaugarea de condimente si chiar taierea carnii.

CITESTE SI:  Ce va evidentia Google in paginile web

De asemenea, va accepta retete, ceea ce inseamna ca aceste dispozitive Samsung se vor misca cu o precizie greu de egalat de oameni daca nu sunt profesionisti intr-ale bucatariei.

Pe langa faptul ca bratele robotice reprezinta o caracteristica grozava, Samsung sustine ca acestea vor fi utile si pentru cei cu handicap fizic si care au nevoie de sprijin cand vine vorba despre gatit.

CITESTE SI:  Cum e sistemul inteligent de depozitare a imbracamintei al LG

Din pacate, se pare ca probabil nu ar trebui sa ne asteptam ca aceste brate se vor lansa foarte curand, avand in vedere ca inca nu sunt disponibile pentru cumparare.

Cu toate acestea, Samsung sustine ca aceasta este una dintre viziunile sale pentru o locuinta inteligenta, asa ca poate bratele robotice vor fi disponibile pentru cumparare in urmatorii ani.