fbpx
Cum smartphone-ul Samsung Galaxy S10 ar putea fi o forta in fotografie

Cum smartphone-ul Samsung Galaxy S10 ar putea fi o forta in fotografie

Samsung nu vrea sa ramana in urma unor companii ca Apple, Google si Huawei cu retelele lor neurale si cu inteligenta artificiala. Compania din Coreea de Sud a integrat in smartphone-urile Note 9 si S9 cipul Exynos 9810 care a adaugat un coprocesor de securitate pentru a stoca date biometrice. Si se pare ca viitorul Samsung Galaxy S10 va fi o forta in domeniul fotografiei.

La inceputurile smartphone-ului, telefoanele veneau de obicei cu un procesor, cu RAM, cu o placa grafica si cu o serie de senzori. Cu toate acestea, in ziua de azi smartphone-urile devin din ce in ce mai complexe si mai multe companii au inceput sa anunte smartphone-uri cu cipuri AI pentru a se ocupa de anumite calcule.

CITESTE SI:  VIDEO: O noua tehnologie de camera ajuta masinile fara sofer sa vada in jurul colturilor

Se pare ca Samsung intentioneaza sa procedeze in mod similar cu Galaxy S10 care este programat pentru o lansare in 2019. Conform unei stiri de ET News, se spune ca Samsung lucreaza la un coprocesor AI pentru Galaxy S10 care i-ar putea oferi abilitati de calcul pentru fotografii.

CITESTE SI:  Compania care va plati editorii pentru stiri de inalta calitate

Ei bine, cand vine vorba despre fotografie, compania Samsung este cunoscuta ca fiind una dintre companiile de smartphone-uri care se pricep in acest domeniu al fotografiei.

Asa ca ne imaginam ca folosirea unui coprocesor AI ar putea sa imbunatateasca Samsung Galaxy S10 in domeniul fotografiei. Dupa cum se pare, companii ca Google si Apple au aratat ce fel de fotografii pot fi capturate cu smartphone-urile, chiar si cu o camera singulara, asa ca probabil rezultatele vor fi si mai bune cu o camera duala sau tripla.

CITESTE SI:  Cum te impiedica Facebook sa distribui dezinformare despre coronavirusul Wuhan

Tratati aceste informatii despre Galaxy S10 cu o doza de precautie pentru moment, dar asa cum am spus, dat fiind faptul ca vedem multe companii de smartphone-uri investind in domeniul fotografiei in ziua de azi, nu am fi surprinsi daca si Samsung ar proceda astfel pentru Galaxy S10.