fbpx

Cum si-a gasit o femeie sotul disparut cu ajutorul TikTok

Cum si-a gasit o femeie sotul disparut cu ajutorul TikTok

TikTok poate parea pentru unii o platforma de spionaj sau o capcana a mortii. Dar pentru a femeie din Tamil Nadu, India, aceasta aplicatie de muzica i-a fost de ajutor in a-si gasi sotul disparut care lipsea de trei ani.

Sotul si-a parasit familia in 2016 cu gandul de a nu se mai intoarce niciodata. Familia lui l-a cautat aproape fara incetare fara a-l gasi si chiar a primit ajutorul politiei, dar nu s-a reusit gasirea lui.

Cu toate acestea, recent, o ruda de-a femeii a vazut un barbat intr-un clip video de pe TikTok care semana foarte bine cu sotul disparut. Femeia l-a recunoscut imediat in clipul video de pe TikTok. Abia dupa ce politia l-a depistat in orasul Hosur din Tamil Nadu intreg adevarul a iesit la iveala.

CITESTE SI:  Premiera sezonului 7 al serialului Urzeala Tronurilor a fost piratata de peste 90 de milioane de ori

TikTok, pentru cei care nu stiu, este o aplicatie populara de muzica cu care utilizatorii se pot inregistra video cantand si dansand pe muzica. Cu toate acestea, se pare ca, pe langa faptul ca le ofera utilizatorilor distractie, aplicatia poate fi folosita si pentru a cauta sotii disparuti, cum a reusit o femeie din India.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 29 - Cate articole sunt postate in total pe Dojotech

In 2016, un barbat pe nume Suresh a decis brusc sa-si paraseasca familia si sa nu se mai intors niciodata. Familia lui l-a cautat in zadar si chiar l-a declarat disparut la politie.

Asta inainte ca o ruda de-a sotiei barbatului sa vada un clip video in aplicatia de muzica TikTok in care aparea un barbat care arata ca acel sot disparut. Femeia a vazut apoi acel clip video TikTok si l-a recunoscut.

CITESTE SI:  Patru oameni au fost arestati in India pentru publicarea neoficiala a unui episod din Urzeala Tronurilor

Cu ajutorul politiei, s-a aflat ca clipul video de pe TikTok a fost creat in orasul Hosur din Tamil Nadu. Dupa ce i-au dat de urma, s-a descoperit ca sotul si-a abandonat familia din cauza faptului ca anumite chestiuni i se pareau de nerezolvat. Dar dupa consilierea oferita de politie, sotul femeii a fost de acord sa se intoarca la familie.