fbpx

Cum se mentine un artist stradal productiv pe fondul coronavirusului Wuhan

Cum se mentine un artist stradal productiv pe fondul coronavirusului Wuhan

Artistul stradal Banksy din Regatul Unit a respectat sfaturile oficiale de izolare pentru coronavirusul Wuhan. Astfel, acest artist stradal din Regatul Unit a fost nevoit sa gaseasca alte modalitati de a se mentine productiv, din cauza coronavirusului Wuhan.

Artistul Banksy a incarcat miercuri cateva imagini pe contul sau de Instagram, imagini cu care a dezvaluit cum se mentine productiv chiar si pe fondul coronavirusului. Acest artist stradal de obicei deseneaza graffiti in spatii publice, dar acum a fost nevoit sa-si schimbe modul de lucru. Si-a desenat baia pentru a ramane productiv.

CITESTE SI:  Sunt sau nu contagiosi pacientii vindecati de coronavirusul Wuhan si testati ulterior pozitiv?

Odata cu coronavirusul Wuhan care a fortat oamenii din toata lumea sa mentina distantarea sociala si sa se izoleze unii de altii, ne imaginam ca unii oameni vor incepe sa se plictiseasca.

Cu toate acestea, doar pentru ca esti blocat, nu inseamna ca nu poti fi productiv. De exemplu, artistul stradal Banksy, cunoscut pentru graffiti-urile sale politice, inca isi dovedeste productivitatea.

Banksy este in izolare, dar asta nu inseamna ca acesta a incetat sa creeze si sa fie productiv. Intr-o serie de imagini incarcate pe contul lui de Instagram, acesta a impartasit modul in care a profitat de timpul pe care l-a castigat datorita coronavirusului Wuhan.

CITESTE SI:  VIDEO: Superstarul sud-coreean PSY va aparea in jocul Crossy Road

Acesta a desenat in baia lui si, dezvaluie acesta, ii creeaza astfel nemultumiri partenerei sale de viata. Pe Instagram-ul lui, se poate vedea cum acesta si-a modificat baia, desenand tot felul de lucruri acolo.

Asa cum era de asteptat de la artistul stradal Banksy din Regatul Unit, este o munca destul de calitate si totul pare a fi bine alcatuit. De asemenea, exista si destul umor in desenele sale cu care incearca sa se mentina productiv in vremea coronavirusului Wuhan.

CITESTE SI:  De ce lansarea telescopului spatial James Webb a fost iarasi amanata

Nu e clar cat va continua sa existe coronavirusul Wuhan si cand se vor ridica restrictiile impuse prin lege. Asa ca, daca nu-ti gasesti ocupatie, poti incerca si tu ceea ce a creat artistul stradal Banksy din Regatul Unit pentru a se mentine productiv.