fbpx

Cum s-au imbunatatit vitezele celulare ale iPhone-urilor de-a lungul anilor

Cum s-au imbunatatit vitezele celulare ale iPhone-urilor de-a lungul anilor

Un nou studiu realizat de OpenSingle si publicat acum scurt timp analizeaza vitezele celulare ale celor mai populare iPhone-uri de la compania Apple, incepand cu anul 2013.

Desi nu prea exista nimic surprinzator in aceste constatari, acestea arata ce viteze celulare medii are fiecare model de smartphone Apple, cat de mult s-au imbunatatit performantele internetului iPhone-urilor de-a lungul anilor si alte cateva detalii destul de interesante.

De-a lungul anilor, Apple a efectuat imbunatatiri cu fiecare lansare de iPhone. Insa, in cea mai mare parte, compania evita sa dezvaluie detalii tehnice si se concentreaza mai mult pe caracteristicile mainstream.

CITESTE SI:  Facebook inca permite agentilor de publicitate sa discrimineze pe baza etniei

Dar asta nu inseamna ca nu a efectuat schimbari la interior. De fapt, conform unui test recent realizat de catre cei de la OpenSignal, acestia au decis sa afle cum s-au imbunatatit vitezele celulare pe iPhone-urile Apple de-a lungul anilor pana la modelele din prezent.

Conform constatarilor lor, vestea buna este ca in cea mai mare parte vitezele celulare par ca s-au imbunatatit pentru smartphone-urile Apple. Exista insa unele exceptii, cum ar fi iPhone SE lansat in 2016 care avea de fapt performante mai reduse decat iPhone 6 si 6 Plus din 2014.

CITESTE SI:  Ce senzor misterios are noul laptop MacBook Pro de 16 inci

De asemenea, mai este si iPhone XR al companiei Apple care are viteze mai mici decat Xs si Xs Max, dar acest lucru este de asteptat din cauza unor diferente radio.

CITESTE SI:  Noi zvonuri despre HTC One M9 Plus

Desigur, cand vine vorba despre viteze celulare, exista diversi factori care le pot afecta. De exemplu, ar putea depinde de semnalul redus care poate afecta performanta internetului.

Mai mult, vitezele celulare pot fi afectate de numarul de persoane din zona care folosesc reteaua si asa mai departe. Deci trebuie sa luati in considerare anumiti factori care influenteaza performanta internetului pentru smartphone-urile companiei Apple din Cupertino.