Cum s-ar putea intoarce playerul Winamp la gloria sa de odinioara

Cand s-ar putea intoarce playerul Winamp la gloria sa de odinioara

In trecut, inainte ca iTunes sa fie la fel de popular ca acum si inainte de aparitia serviciilor de streaming de muzica ca Spotify, playerul Winamp de muzica era la putere.

Acesta era principalul player de muzica daca ascultai MP3-uri. Desigur, situatia s-a schimbat mult de-a lungul timpului, iar acum playerul Winamp de muzica exista mai mult in amintirile noastre.

Cu toate acestea, conform unei stiri de Tech Crunch, se pare ca marea renastere si revenire la glorie pentru Winamp va avea loc in acest an.

CITESTE SI:  Sony spune cand s-ar putea lansa consola PlayStation de urmatoare generatie

Asta conform lui Alexandre Saboundjian, CEO al companiei Radionomy care a cumparat Winamp. Acesta a spus publicatiei Tech Crunch ca ne putem astepta sa vedem in 2019 o versiune complet noua a playerului de muzica si isi imagineaza ca va fi din nou platforma principala care a fost odata.

Potrivit lui Alexandre Saboundjian, “Va exista o versiune complet noua in 2019, cu radacinile Winamp dar cu o experienta de ascultare mai buna. Poti asculta MP3-uri pe care le ai prin locuinta, dar si in cloud, podcast-uri, posturi de radio prin streaming, dar si playlisturi pe care probabil le-ai creat. Oamenii vor o singura experienta. Cred ca Winamp este playerul perfect pentru a aduce aceasta experienta tuturor. Si vrem ca oamenii sa o aiba pe fiecare dispozitiv”.

CITESTE SI:  Ce pret are drona 4K Parrot Anafi mica si pliabila

Detaliile despre cum intentioneaza Radionomy sa procedeze sunt limitate, se stie doar ca spera sa renasca playerul de muzica. Ca sa fim cinstiti, aplicatia nu a plecat niciodata nicaieri.

CITESTE SI:  Cum pot deveni robotii si mai productivi cu ajutorul AI

Aplicatia era pe punctul de a fi inchisa pe bune, inainte de a fi cumparata de Radionomy. Cu toate acestea, aplicatia nu prea a fost actualizata de atunci, desi continua sa functioneze. Ramane de vazut daca playerul Winamp de muzica va fi inca relevant, dar presupunem ca vom afla in acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *