fbpx

Cum s-ar putea asigura Apple ca purtam castile corect

Cum s-ar putea asigura Apple ca purtam castile corect

S-a zvonit ca compania Apple din Cupertino lucreaza la o pereche de casti over-ear (peste urechi) de ceva vreme, dar detaliile despre acel presupus produs au fost destul de limitate.

Un nou brevet ar putea indica ceea ce are de gand Apple. Acesta descrie o pereche de casti reversibila, adica una care se ajusteaza automat pentru urechea care trebuie.

Brevetul Apple descrie un sistem in care cupa dispozitivului are cate cinci microfoane care vor fi folosite pentru a determina carei urechi i se potriveste care cupa.

CITESTE SI:  Guvernul Statelor Unite ii da voie companiei SpaceX sa lanseze masina lui Elon Musk spre Marte

Punerea unei perechi de casti este destul de simpla. Fie le pui in urechi, fie le pui peste urechi. Cu toate acestea, conform unui brevet recent descoperit, Apple pare sa fi dezvoltat un sistem care se asigura ca v-ati pus corect castile.

Conform brevetului, se descrie o pereche de casti care vine cu microfoane plasate in jurul cupei. Aceste microfoane vor fi folosite pentru a determina daca dispozitivul audio e purtat corect si se reuseste acest lucru prin masurarea volumului vocii utilizatorului.

CITESTE SI:  Ce companie foloseste imprimante 3D pentru a crea rachete uriase

Cat despre motivul pentru care un astfel de sistem este necesar, s-a speculat ca poate acesta ar putea fi un semn ca Apple lucreaza la o pereche de casti reversibile.

Practic, in loc ca utilizatorii sa-si dea seama ce cupa este pentru care ureche, sistemul va permite purtatorului sa-si puna dispozitivele audio in orice orientare si se va ajusta in consecinta.

CITESTE SI:  Niste hoti au furat iPhone-uri in valoare de 16 000 de dolari dandu-se drept angajati Apple

Am auzit zvonuri conform carora Apple ar putea lucra la o pereche de casti de varf. Acestea nu au fost lansate oficial, dar se zvoneste ca vor avea caracteristici precum anularea zgomotului si functia de cuplare wireless similara cu AirPods.

Acestea fiind spuse, acesta este doar un brevet al Apple, ceea ce inseamna ca nu se poate spune daca si cand va deveni realitate.