fbpx

Cum s-a sfarsit incidentul cu un avion cu reactie militar

Cum s-a sfarsit incidentul cu un avion cu reactie militar

Colegii de munca ai unui om de 64 de ani din Franta l-au surprins cu un cadou neobisnuit. Un zbor cu un avion cu reactie militar, desi acesta nu si-a dorit asa ceva. Din pacate, a avut loc un incident.

Zborul intr-un avion de reactie militar poate fi visul vietii pentru unii. Dar pentru unii poate fi o experienta terifianta. Sa-l oferim ca exemplu pe un om in varsta de 64 de ani care a fost surprins de colegii lui de munca cand l-au dus la baza aeriana Saint-Dizier din Franta pentru o plimbare in avionul cu reactie militar Dassault Rafale B.

CITESTE SI:  Autoritatile din Germania sustin ca colectarea de date a Facebook este abuziva

Din cine stie ce motiv, colegii sai au crezut ca el asta si-a dorit, in ciuda faptului ca el nu si-a exprimat niciodata dorinta de a zbura cu asa ceva.

Cu toate acestea, omul a decis sa incerce daca tot era acolo, asa ca s-a urcat in avionul cu reactie. Din pacate, nu a rezistat si a inceput sa se ingrijoreze.

La altitudinea de 762 de metri, omul a inceput sa caute lucruri pe care sa le apuce. In cele din urma, s-a intamplat sa apese pe butonul de catapultare. Astfel, omul a fost evacuat din avionul cu reactie militar in timp ce se afla la 762 de metri in aer.

CITESTE SI:  Cum sunt noile dispozitive Portal ale Facebook si ce preturi au

Factorul agravant al incidentului era ca casca omului nu a fost fixata cum trebuie, deoarece a zburat in timpul catapultarii. Din fericire, insa, acesta nu a suferit leziuni.

Acesta a aterizat in siguranta in urma incidentului pe un camp din apropierea granitei cu Germania, in timp ce pilotul a suferit leziuni minore si a reusit sa aterizeze avionul.

CITESTE SI:  In ce scop va cheltui Huawei 2 miliarde de dolari

Ulterior, autoritatile au concluzionat ca incidentul cu avionul cu reactie militar s-a datorat unui reflex involuntar din partea omului in varsta de 64 de ani. Desi lucrurile se puteau incheia tragic, din fericire nu s-a intamplat asa. Omul din avion a ramas teafar si doar s-a ales cu o experienta terifianta, dar hilara, pe care o va putea relata ani de zile.