fbpx

Cum s-a blocat iPad-ul unui individ pentru 48 de ani

Cum s-a blocat iPad-ul unui individ pentru 48 de ani

iPad-ul unui jurnalist a fost blocat pentru o perioada de circa 48 de ani. Acel individ a postat online o fotografie cu iPad-ul sau blocat care afisa un mesaj care ii spunea sa incerce din nou sa introduca parola dupa 25.536.442 de minute, adica aproape jumatate de secol.

Cele mai multe dispozitive din zilele noastre au protectie integrata impotriva atacurilor de forta bruta prin care se incearca deblocarea incercand cat mai multe combinatii posibile de parole.

CITESTE SI:  Ce inseamna noua certificare primita de ecranele TV OLED ale LG

In acest caz, dispozitivul blocheaza introducerea parolelor si ii cere utilizatorului sa astepte o anumita perioada de timp pana ce poate incerca din nou. Toate acestea probabil nu au fost stiute de fiul mic al unui individ.

Cel mic a continuat sa introduca parole incorecte pe iPad-ul tatalui sau si a reusit sa-l blocheze pentru aproape o jumatate de secol. Jurnalistul Evan Osnos a postat un tweet acum ceva timp prin care a spus ca fiul sau i-a blocat iPad-ul pentru o perioada de 48,5 ani, dupa ce fiul a introdus parole incorecte de multe ori.

CITESTE SI:  VIDEO: Asa arata iPhone-ul cu ecran detasabil

Jurnalistul a postat online o fotografie cu iPad-ul sau blocat care ii spunea sa incerce din nou peste 25.536.442 de minute. Adica iPad-ul s-a blocat timp de in jur de 48 de ani. Un urmaritor a raspuns cu o captura de ecran a unui schimb de mesaje cu un amic de-al lor care pretinde ca este certificat de Apple.

Acea persoana a spus ca individul nu va mai putea niciodata sa foloseasca iPad-ul, avand in vedere ca acesta a fost blocat timp de 48 de ani.

CITESTE SI:  Ce nou format va adopta Apple pentru WWDC 2020

Datele de pe un dispozitiv blocat vor fi sterse daca nu au fost create backup-uri. Cei care si-au creat backup-uri pot restaura datele si setarile dupa restaurarea dispozitivului, spune Apple. Daca datele au fost incluse intr-un backup, utilizatorii sunt sfatuiti sa-si conecteze dispozitivele la iTunes si sa le restaureze.