fbpx

Cum reuseste un biciclist sa raporteze sofatul nechibzuit autoritatilor

Cum reuseste un biciclist sa raporteze sofatul nechibzuit autoritatilor

Aproape peste tot in lume se intampla ca la un moment dat soferii sa sofeze nechibzuit, dar numai o parte infima dintre aceste incidente sunt sanctionate. Insa un biciclist din Regatul Unit isi aduce contributia la raportarea catre autoritati a acestui tip de incidente – sofatul nechibzuit.

E posibil ca aproape toata lumea s-a intalnit sau a asistat la un caz de sofat nechibzuit la un moment dat. Cu toate acestea, de obicei nu este fezabil ca fiecare calator sa raporteze autoritatilor de indata pe cineva cand incalca regulile.

CITESTE SI:  VIDEO: Iata cum a inregistrat video Modul de Veghe al Tesla un politician

De obicei, e nevoie de dovezi si nu toata lumea are o camera auto sau o casca GoPro dotata cu camera pentru biciclisti. Deci trebuie sa ne bazam pe autoritati pentru ca acestea sa observe si sa treaca la masuri impotriva celor care practica sofatul nechibzuit.

Un biciclist din Regatul Unit s-a descurcat intr-un mod impresionant raportand cazurile de sofat nechibzuit pentru a permite autoritatilor sa treaca la masuri.

CITESTE SI:  Facebook foloseste inteligenta artificiala pentru ca fotografiile sa arate cel mai bine

Conform stirii recente de Forbes, acest biciclist din Regatul Unit care are cont pe Twitter – “CycleGaz” – a raportat circa 213 de incidente, dintre care 133 de raportari au permis autoritatilor sa treaca la masuri in ultimii 2 ani.

Pentru asta, biciclistul foloseste camere atasate pe casca sa. Obisnuia sa dureze un timp indelungat pentru a inregistra clipurile video si a le incarca.

Cu toate acestea, individul mentioneaza ca acum are nevoie de doar un sfert de ora pentru o raportare. Odata inregistrat clipul video, acest biciclist trimite clipul video autoritatilor.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are drona DJI Mavic 2 Enterprise pentru businessuri

Desigur, in calitate de cetatean responsabil, acest biciclist din Regatul Unit isi depaseste atributiile de simplu cetatean, pentru a permite autoritatilor sa localizeze soferii iresponsabili. Daca ar exista un numar mai numeros de oameni ca acesta, ar fi mai usoara raportarea incidentelor de sofat nechibzuit.