fbpx

Cum reuseste drona V-Coptr Falcon sa aiba un timp de zbor urias de 50 de minute

Cum reuseste drona V-Coptr Falcon sa aiba un timp de zbor urias de 50 de minute

Zero Zero Robotics a dezvaluit public cel mai nou produs al sau, drona V-Coptr Falcon. Aceasta are un timp de zbor urias de 50 de minute, o camera cu rezolutie 4K si stabilizata pe 3 axe, un sistem de evitare a obstacolelor si o distanta de transmisie de 7 kilometri.

Acest dispozitiv zburator V-Coptr Falcon vine cu elice cu zgomot redus atasate de brate inclinabile, iar astfel dispozitivul zburator se mentine stabil si poate zbura in directia dorita.

Desi dronele din ziua de azi ofera utilizatorilor o multime de functii distractive si interesante, problema e ca, in mare parte, aceste dispozitive zburatoare nu au un timp de zbor deosebit de lung.

CITESTE SI:  Cu ce procent urias au scazut vanzarile de smartphone-uri ale HTC in iunie

De exemplu, un sondaj cu privire la dronele disponibile comercial a relevat faptul ca cel mai lung timp de zbor este de circa 30 de minute.

Daca nu crezi ca acest timp de zbor e suficient, atunci ai putea fi interesat sa afli ca Zero Zero Robotics a lansat cea mai recenta drona a sa, V-Coptr Falcon, despre care compania sustine ca ofera o autonomie de 50 de minute, mult mai lunga decat majoritatea dispozitivelor zburatoare disponibile pe piata in ziua de azi.

CITESTE SI:  O judecatoare il exonereaza de acuzatii pe barbatul care a impuscat drona

Acest timp de zbor se datoreaza in mare parte motoarelor duale pe care drona V-Coptr Falcon le foloseste pe fiecare dintre bratele sale inclinabile. Drona este un bi-copter in forma de V si vine cu o camera 4K stabilizata pe 3 axe, dar si cu caracteristici precum evitarea obstacolelor si cu distanta de transmisie de 7 kilometri.

CITESTE SI:  Marina Americana testeaza o noua varianta de drona-cercetas cu capabilitate de tragere

Acea distanta de transmisie inseamna ca dispozitivul zburator V-Coptr Falcon poate fi pilotat de departe, iar autonomia ridicata de 50 de minute inseamna il poti aduce inapoi de la acea distanta fara nicio problema.

Se asteapta ca Zero Zero Robotics va lansa oficial V-Coptr Falcon in februarie 2020. Cine e interesat trebuie sa plateasca 100 de dolari pentru a rezerva drona, iar apoi 599 de de dolari dupa.

Facebook