fbpx
Cum pregateste Microsoft sistemul Windows pentru dispozitivele pliabile

Cum pregateste Microsoft sistemul Windows pentru dispozitivele pliabile

Microsoft lucreaza la adaptarea sistemului de operare Windows pentru a functiona pe dispozitive pliabile. Surse care cunosc planurile Microsoft spun celor de la The Verge ca producatorul de software investeste mult in device-uri care se pot indoi si dual-screen pentru Windows si Surface.

Aceasta investitie include adaptarea sistemului de operare si a numeroaselor aplicatii incorporate ale sale pentru a functiona cu dispozitive pliabile si dual-screen.

Dispozitivele pliabile ar putea deveni mult mai comune in acest an. Samsung se pregateste pentru lansarea primului sau smartphone care se poate indoi in viitorul apropiat si ne asteptam ca si alti producatori ii vor urma exemplul.

CITESTE SI:  Care e varsta minima pe care Facebook incepe sa o impuna printr-o politica

Conform unei noi stiri, Microsoft se pregateste sa sprijine dispozitivele pliabile. Compania Microsoft spune ca pregateste suport de la sistemul de operare Windows pentru device-uri care se pot indoi.

Asta nu inseamna ca vor aparea smartphone-uri pliabile cu Windows foarte curand. The Verge a auzit dintr-o sursa familiarizata cu planurile Microsoft ca compania va investi destul de mult in hardware dual-screen si in device-uri care se pot indoi, atat pentru Windows cat si Surface. Initiativa include adaptarea sistemului de operare pentru a functiona cu device-uri care se pot indoi si pe hardware dual-screen.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa foloseasca iPhone-urile pentru identificarea personala

Se spune ca Microsoft are o echipa dedicata care lucreaza la aceasta sarcina. Nu este prima data cand am auzit ceva de genul asta. S-a spus in trecut ca compania cocheta cu ideea unor dispozitive dual-screen, sub numele de cod Andromeda.

CITESTE SI:  Unde anume in Apple Watch ar putea fi integrat Touch ID

Microsoft ar putea foarte probabil lucra cu partenerii sai producatori pentru a lansa dispozitive pliabile si dual-screen cu sistemul de operare Windows. Va fi cu siguranta interesant sa vedem ce fel de device-uri vor crea producatorii. Probabil vom auzi mai multe despre dispozitivele pliabile Windows in acest an.