fbpx

Cum poti vedea cum suflarea ta cu CO2 afecteaza mediul inconjurator

Cum poti vedea cum suflarea ta cu CO2 afecteaza mediul inconjurator

Doreai sa vezi cum suflarea ta cu CO2 poate schimba in mod negativ mediul inconjurator? Acum se poate. Totusi, nu-i chiar atat de simplu. Adica ai nevoie de ceva pentru a vedea cum CO2-ul din suflare afecteaza mediul inconjurator. Nu numai autovehiculele afecteaza mediul inconjurator, ci si oamenii, prin suflare.

Ce-ar fi daca ai putea vedea cum suflarea ta cu CO2 afecteaza mediul inconjurator? Noi informatii iti vor arata impactul tau asupra mediului inconjurator. Un clip video arata particule stralucitoare de CO2 in realitate augmentata cu care poti interactiona.

CITESTE SI:  De ce drona Skydio 2 e un rival serios pentru cele DJI

Pentru a te cufunda in clipul video, ai nevoie de o casca AR Magic Leap care este conectata la un senzor de detectare a expiratiei. Este pentru prima data cand un astfel de senzor de suflare a fost conectat la Magic Leap, conform lui Diego Galafassi.

Acesta a spus ca ideea pentru acest proiect a venit in vara anului 2018, dupa ce acesta a avut un interviu cu un antropolog. “Vorbeam despre aerul din atmosfera si despre modul in care aerul ne poate permite sa definim acea relatie”, a spus acesta.

CITESTE SI:  Google spune cum ne va ajuta sa fim mai putin dependenti de tehnologie

“Respiram tot timpul, desigur. Dar rareori ne gandim la modul in care suflarea noastra cu CO2 poate schimba atmosfera”. Proiectul extrage si informatii de mediu precum calitatea aerului din locul in care oamenii se afla. In plus, directia vantului va afecta curentii de aer.

Cand pornesti sistemul Breathe, vei vedea un grup de particule stralucitoare de CO2. Pe masura ce inspiri si expiri, suflarea le va misca in mediul inconjurator. Pentru ca utilizatorii sa stie cam la ce ar trebui sa se astepte, acestia trebuie sa afle ca in primele etape sistemul care evidentiaza CO2-ul le-ar putea aminti de Treehugger VR care s-a lansat la Tribeca 2017. Treehugger VR a fost folosit pentru a demonstra relatia noastra cu lumea din jurul nostru, iar Breathe este menit aceluiasi lucru.