Cum poti juca PUBG Mobile cu un smartphone neperformant pe Android

Cum poti juca PUBG Mobile cu un smartphone Android neperformant

Avand in vedere ca Fortnite s-a lansat pentru Android in timpul dezvaluirii smartphone-ului Samsung Galaxy Note 9, nici jocul battle royale rival – PUBG – nu a fost lasat in urma.

Desi Fortnite nu este disponibil pe majoritatea smartphone-urilor Android inca – si ca acesta nu e disponibil pentru smartphone-urile neperformante, PUBG pare sa intre in forta pe aceasta piata, pentru ca editorul Tencent Games a lansat PUBG Mobile Lite pentru smartphone-uri Android neperformante.

Jocuri precum PUBG si Fortnite pot fi foarte exigente din punctul de vedere al cerintelor hardware pentru smartphone-uri, din cauza naturii battle royale a jocurilor care necesita ca dispozitivele sa randeze multa grafica in acelasi timp.

CITESTE SI:  Un sondaj concluzioneaza ca dispozitivele mobile aduc familia impreuna

Tocmai de aceea, specificatiile lui Fortnite pentru Android au determinat ca jocul sa nu fie accesibil smartphone-urilor Android neperformante.

Ei bine, doar pentru ca nu va puteti permite un smartphone de ultima generatie, asta inseamna ca ar trebui sa fiti pedepsiti si sa nu puteti folosi anumite aplicatii sau juca anumite jocuri?

Asta este ceea ce editorul Tencent Games nu doreste, asa ca a lansat intre timp PUBG Mobile Lite. Dupa cum indica si numele, PUBG Mobile Lite este o versiune minimala a jocului care a fost proiectata pentru smartphone-urile Android neperformante.

CITESTE SI:  VIDEO: Aceste lampi de lava macabre ajuta la securizarea unei parti din internet

Ceea ce inseamna asta este ca, in loc de 100 de jucatori pe harta, acestia au fost redusi la 40, iar acest lucru ar trebui sa reduca nevoia de procesare si de randare si ar trebui sa reduca timpii de raspuns.

De asemenea, s-au introdus in PUBG Mobile Lite harti de 2 x 2 kilometri mai mici, iar toate acestea ar trebui sa duca la jocuri care se joaca si se termina mult mai repede, ceea ce, desigur, nu este cea mai nasoala idee, mai ales daca sunteti in miscare.

CITESTE SI:  VIDEO: Cel mai nou clip muzical al lui John Legend a fost capturat cu telefonul Google Pixel 2

Din pacate, in momentul de fata, PUBG Mobile pentru dispozitive Android neperformante a fost lansat numai in Filipine si nu este clar cand va ajunge si pe alte piete. Cu toate acestea, cei care locuiesc in Filipine pot intra pe Google Play Store pentru a intra in posesia jocului Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *