fbpx

Cum poate fi transformat Apple Card intr-un cutit ascutit

Cum poate fi transformat Apple Card intr-un cutit ascutit

Se pare ca Apple Card al companiei din Cupertino poate fi transformat intr-un cutit foarte ascutit. Cine vrea sa detina propriul cutit de aceasta dimensiune, trebuie sa stie ca exista deja pe piata o multime de optiuni care nu necesita sa detii un Apple Card.

Acesta din urma poate fi transformat intr-un obiect ascutit prin ascutirea unei margini, lucru posibil datorita faptului ca obiectul e din metal.

Majoritatea cardurilor de credit sunt din plastic, dar exista si unele, rezervate de obicei celor cu venituri anuale mai mari, care sunt din metal.

CITESTE SI:  Deezer inlatura muzica discriminatorie si odioasa de pe platforma sa

Odata cu lansarea lui Apple Card (care e din titan si aluminiu), compania Apple a venit cu variante din metal. Metalul pare sa fi creat o problema, dupa cum se poate vedea intr-un anumit clip video.

Acolo se poate vedea cum un YouTuber a reusit sa ascuta o margine a obiectului pana cand a devenit suficient de ascutita pentru a-l transforma intr-un fel de cutit. Acest lucru prezinta pericole, deoarece asta inseamna ca obiectul poate fi ascuns intr-un portofel si poate fi folosit ca arma.

CITESTE SI:  In ce forma ar putea reveni Touch ID pe iPhone-urile din acest an

De asemenea, faptul ca Apple Card este relativ usor de obtinut nu e de bine. Acestea fiind spuse, aceasta nu e prima data cand asa ceva este folosit drept cutit.

Anterior, au aparut cateva clipuri video in care astfel de obiecte din metal au fost ascutite pentru a avea o margine ascutita, asa ca acesta nu e un lucru nou.

CITESTE SI:  Ce smartphone Sony ar putea avea camera de 52MP

Dupa cum indica publicatia The Verge, exista disponibile pe piata o multime de cutite de dimensiunea aceasta, asa ca nu ai nevoie neaparat de un Apple Card de la compania din Cupertino pentru a-l folosi drept cutit.

Este un proiect destul de interesant, dar riscant. Daca aveti cateva minute la dispozitie, puteti cauta clipul video cu Apple Card transformat in cutit.