fbpx

Cum permite Bandai tinerilor sa invete programare

Cum permite Bandai tinerilor sa invete programare

Programarea pe computer poate fi extrem de distractiva pentru unii oameni, sau plictisitoare si imposibila pentru altii. Partea importanta e sa ai sansa de a fi expus la programare, pentru a decide daca aceasta e calea care ti se potriveste.

Cu cat expunerea la programare are loc mai devreme, cu atat mai bine. Acesta e motivul pentru care Bandai are o gama de roboti programabili proiectati pentru educatia STEM (Stiinta, Tehnologie, Inginerie si Matematica).

La CEATEC 2019, compania Bandai a avut o versiune actualizata a robotilor sai STEM: Algoroid si Zeonic Technics. Algoroid este mai asemanator cu o masina cu telecomanda decat cu un robot real.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy On5 si Galaxy On7 au debutat oficial in China

Conectat prin Bluetooth la computer sau smartphone, Algoroid de la compania Bandai din Japonia poate fi programat printr-o simpla interfata de aplicatie pentru a efectua actiuni de baza, pentru a lupta cu alte dispozitive Algoroid de la Bandai intr-o mica zona de joc.

Programarea este complet vizuala (nu se bazeaza pe cod), iar scopul este de a-i invata pe elevii tineri concepte de programare precum conditii si unele logici de nivel inalt, nu cod.

CITESTE SI:  Airbnb se ocupa acum de rezervari la restaurante

Zeonic Technics de la Bandai se adreseaza adolescentilor, venind cu optiuni mai complexe si interesante. Acest robot al Bandai este inspirat de cunoscutul serial anime japonez Gundam.

Permiterea tinerilor sa personalizeze si sa programeze un personaj anime cunoscut e o idee buna. Exista multi roboti STEM care te invata programare, dar niciunul nu seamana cu personajul Gundam.

CITESTE SI:  Laptopul Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2019 e oficial. Specificatii si pret

Zeonic Technics este un robot modular pentru a invata programare, iar tinerii il pot personaliza prin schimbarea membrelor si prin adaugarea de alte module.

Acesta este unul dintre cei mai avansati roboti STEM modulari pe care i-am vazut pana acum. Zeonic Technics de la Bandai nu este ieftin, iar pachetul are un pret de 800-1000 de dolari in functie de dotari.