fbpx

Cum ne ajuta Google sa primim raspunsuri la intrebarile despre celebritati

Cum ne ajuta Google sa primim raspunsuri la intrebarile despre celebritati

Google a lansat acum scurt timp o noua modalitate prin care putem primi raspunsuri la intrebarile noastre arzatoare despre anumite celebritati. Aceasta permite celebritatilor sa raspunda la intrebari despre ele insele, iar apoi sa distribuie acele raspunsuri direct pe Google.

Ai avut vreodata o intrebare despre o anumita celebritate? Suntem siguri ca multi au avut, iar una dintre modalitati de a afla raspunsurile despre celebritati este prin efectuarea unei cautari pe internet.

Cu toate acestea, uneori raspunsurile despre celebritati pe care le primim sunt informatii terte care nu provin de la persoanele respective, ceea ce inseamna ca informatiile s-ar putea sa nu fie la fel de incredere pe cat ne-am dori.

CITESTE SI:  YouTube va investi 5 milioane de dolari pentru a crea continut mai pozitiv

Google incearca sa remedieze aceasta problema prin lansarea unei aplicatii pe iOS care se numeste Cameos. Aplicatia Cameos este locul in care celebritatile vor putea sa raspunda personal la intrebarile despre ele.

Conform descrierii aplicatiei, “Cameos va permite sa fiti autoritatea asupra voastra. Inregistrati raspunsurile in clipuri video pentru cele mai frecvente intrebari pe Google, iar apoi postati-le direct pe Google. Atunci cand oamenii cauta despre voi, acestia vor primi raspunsurile direct de la voi”.

CITESTE SI:  Cum te protejezi de bara de adrese falsa din browserul Chrome care e folosita pentru phishing

Desigur, nu fiecare curiozitate arzatoare de-a fanilor va primi raspuns prin aplicatia Cameos, deoarece depinde de celebritate sau de persoana publica sa aleaga daca vrea sau nu sa raspunda in aplicatia Cameos.

CITESTE SI:  Google va face in curand o schimbare majora in rezultatele motorului de cautare

Daca aceasta aplicatie Cameos iti pare cunoscuta, asta e pentru ca este practic o extensie a platformei “Posts on Google” a Google care permite anumitor persoane sau organizatii sa posteze direct in rezultatele cautarii.

Aplicatia Cameos este, de asemenea, usor similara cu sticker-ul Intrebari pe care Instagram l-a lansat luna trecuta pentru caracteristica sa Povesti, ceea ce le-a permis utilizatorilor de Instagram sa puna si sa raspunda la intrebari la Povestile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *