Cum lanseaza HMD Global update-uri Android pentru smartphone-urile Nokia

Cum lanseaza HMD Global update-uri Android pentru smartphone-urile Nokia

Din cauza faptului ca multi producatori de smartphone-uri lanseaza update-uri Android in momente diferite, acestea pot crea un sentiment de incertitudine in randul utilizatorilor.

Unii s-ar putea intreba unde naiba este update-ul lor Android si daca vor primi sau nu un update. Ei bine, intr-o postare de pe site-ul web al HMD Global, s-a detaliat ce se intampla in spatele unei actualizari.

Probabil ideea din spatele acestui infografic al HMD Global este de a le oferi utilizatorilor o mai buna intelegere a motivului pentru care uneori actualizarile Android pentru Nokia au nevoie de ceva timp inainte de a fi lansate si de ce uneori actualizarile sunt lansate la intervale diferite de timp.

CITESTE SI:  Facebook vrea sa-i conecteze pe oameni la internet cu ajutorul laserelor

Ar trebui sa mentionam ca acest proces difera de la producator la producator, avand in vedere ca companii diferite de smartphone-uri au modalitati diferite de a crea si lansa update-uri.

Cu toate acestea, in cazul update-urilor Android pentru smartphone-urile Nokia, primul pas implica primirea codului Android de la Google. Dupa care HMD Global (care produce smartphone-uri Nokia) ia acel soft si il integreaza in smartphone-urile Nokia, impreuna cu unele caracteristici speciale.

CITESTE SI:  De ce viitoarele procesoare AMD vor fi produse de TSMC

Acest lucru e urmat de versiunea furnizorului cipului si trebuie sa se asigure ca softul va functiona cu componentele fizice ale smartphone-ului Nokia. HMD Global spune ca acest lucru se bazeaza pe o lista de prioritate.

Apoi, mai exista procesul de testare al HMD Global prin care se testeaza lucruri precum compatibilitatea de retea, navigarea pe web, SMS-urile, streamingul video si asa mai departe, inainte ca update-ul pentru smartphone-urile Nokia cu Android sa fie lansat de HMD Global ca soft beta pentru a fi incercat de anumiti utilizatori. Odata ce toate astea sunt savarsite iar update-ul Android al celor de la HMD trece de controlul de calitate, acesta va fi lansat si trimis apoi utilizatorilor Nokia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *