fbpx

Cum iti va permite o companie aeriana sa-ti urmaresti bagajele digital

Cum iti va permite o companie aeriana sa-ti urmaresti bagajele digital

Urmarirea bagajelor de zbor va fi in curand mai usoara ca niciodata. Compania aeriana British Airways va fi urmatoarea companie aeriana majora care va permite calatorilor sa-si urmareasca digital bagajele, pentru a nu le pierde.

Urmarirea digitala permisa de compania aeriana British Airways din Marea Britanie implica folosirea unor etichete RFID atasate de geamantane si care pot fi urmarite printr-o aplicatie de smartphone pusa la dispozitie de British Airways.

Daca nu ai avut niciodata ghinionul ca o companie aeriana sa-ti piarda bagajele, te poti considera norocos. Acest lucru se datoreaza faptului ca oricine a pierdut un geamantan stie cat de stresant poate fi, mai ales daca calatoresc catre o destinatie straina si toate hainele si lucrurile esentiale se afla in acel geamantan.

CITESTE SI:  Cui ofera Apple Arcade a doua luna de testare gratuita a jocurilor

De aceea, bagajele urmaribile au devenit destul de folosite. Iar daca intentionezi sa zbori cu British Airways, vei fi incantat sa afli ca compania aeriana a anuntat ca va permite in curand utilizatorilor sa-si urmareasca bagajele folosind etichete RFID de urmarire digitala de la ViewTag.

CITESTE SI:  Canon anunta EOS M50, prima sa camera mirrorless 4K - specificatii si pret

Utilizatorii trebuie doar sa sincronizeze informatiile de zbor pe bagajul lor si, prin intermediul aplicatiei companiei British Airways, vor putea urmari digital bagajul.

Acele etichete RFID de urmarire digitala nu sunt gratuite, dar calatorii care sunt interesati sa intre in posesia lor vor putea cumpara etichetele RFID direct de la compania aeriana.

CITESTE SI:  PhoneDrone Ethos iti transforma smartphone-ul intr-o drona

Etichetele RFID de urmarire digitala au un pret de aproximativ 80 de dolari fiecare si pot fi refolosite, datorita ecranului e-ink care poate fi schimbat pentru alte zboruri in viitor.

Se spune ca fiecare eticheta RFID a British Airways e evaluata pentru aproximativ 3000 de modificari ale ecranului si nu este nevoie ca utilizatorii sa o incarce. Deci ar trebui sa tina destul de mult timp pana ce va fi nevoie sa o inlocuiasca.