fbpx

Cum iti stergi mai usor istoricul de cautare Google

Cum iti stergi mai usor istoricul de cautare Google

Google determina sa fie mai usor pentru utilizatori sa-si stearga istoricul de cautare. Anterior, utilizatorii trebuiau sa intre in contul lor Google pentru a vedea si sterge cautarile vechi, dar acum este posibil acest lucru chiar din motor.

Apasand pe cele trei linii din partea stanga a Google Cautare, va aparea optiunea “Your data in Search”. De acolo, serviciul arata interogarile recente si ofera optiuni de stergere a istoricului.

Daca esti logat in cont, acesta va stoca tot ceea ce ai cautat folosind acest motor de cautare. Nu scapi nici daca-ti stergi istoricul de navigare din browser.

CITESTE SI:  Stylus-ul care in viitor ar imita senzatia desenarii pe hartie

Anterior, trebuia sa intri in pagina Google Account, iar apoi sa stergi istoricul din fluxul de activitate. Nu era la fel de usor si clar pe cat ar fi trebuit. Compania se revanseaza acum prin facilitarea procesului de stergere a istoricului de pe search engine.

Tot istoricul de cautare asociat cu un cont Google poate fi acum sters fara sa fie nevoie sa parasesti motorul de cautare. Utilizatorii vor putea sa analizeze si sa-si stearga activitatea recenta si sa primeasca acces la cele mai relevante controale de securitate din search engine.

CITESTE SI:  Ingrijorarile privind cererea pentru iPhone X afecteaza furnizorii Apple

Accesul rapid va fi acum oferit pentru controalele de confidentialitate care sunt cele mai relevante. Utilizatorii vor putea sa controleze reclamele pe care le vad atunci cand efectueaza o cautare, de exemplu, prin Ad Settings.

CITESTE SI:  De ce ASUS s-ar putea sa nu mai lanseze nicio tableta

Aceste schimbari au fost lansate acum ceva timp pentru Google.com pentru desktop si mobil. Compania spune ca si sistemul sau de operare si aplicatiile Android vor fi actualizate in saptamanile urmatoare.

Compania adauga ca acesta caracteristica de stergere a istoricului se va extinde anul viitor si pentru Google Maps si ca ne putem astepta sa apara si pentru multe alte produse de-ale companiei mai tarziu.