fbpx
Cum iti poate mentine Samsung AirDresser hainele curate

Cum iti poate mentine Samsung AirDresser hainele curate

Ai deja un sifonier, dar acum compania Samsung din Coreea de Sud vrea sa mai ai unul. In aceasta luna, compania sud-coreeana a anuntat AirDresser, un dispozitiv de marimea unui sifonier.

Acest dispozitiv AirDresser al companiei Samsung din Coreea de Sud seamana destul de mult cu LG Styler, adica e un dispozitiv care curata si indreapta hainele. Ideea e ca hainele atarnate in interior pot fi curatate folosind aer suflat cu presiune.

Purtarea hainelor care sunt curate este o modalitate prin care te poti arata prezentabil, fara a fi necesar sa optezi pentru brandurile de lux. Cu toate acestea, daca e prea mare deranjul pentru tine sa-ti cureti hainele, s-ar putea sa fii interesat de ceea ce propune Samsung.

CITESTE SI:  Cand ar putea fi dezvaluit telefonul de gaming al Xiaomi

Compania din Coreea de Sud a dezvaluit AirDresser. Samsung sustine ca AirDresser este un dispozitiv conceput pentru a-ti mentine hainele curate.

A fost conceput pentru a arata ca un sifonier si va veni cu sistemul Jet Air al Samsung si cu Air Hangers. Aceste sisteme vor sufla aer pe articolele vestimentare care sunt atarnate in AirDresser.

CITESTE SI:  Blu Pure XR ofera specificatii inalte pentru doar 299 de dolari

Ideea e ca acest flux de aer va contribui la eliminarea prafului care se acumuleaza pe haine. Le va curata. De asemenea, va permite eliminarea bacteriilor, in timp ce sistemul de uscare Heatpump integrat al AirDresser va permite uscarea hainelor chiar si la temperaturi scazute.

Ideea e ca uscarea la temperaturi scazute va impiedica orice daune care ar putea fi cauzate hainelor de catre caldura. Samsung nu este prima companie care a venit cu ideea unui astfel de dispozitiv care curata articole vestimentare.

CITESTE SI:  De ce s-ar putea sa nu existe iPhone-uri suficiente in acest an, spune Apple

Unii poate ca isi amintesc ca, mai devreme in acest an, LG a venit cu ceva similar, denumit LG Styler. Compania Samsung din Coreea de Sud inca nu a anuntat cat de mult va costa AirDresser care curata articole vestimentare, dar ne imaginam ca nu va fi ieftin.