Cum iti permite o companie sa castigi bani cu masina ta

Cum iti permite o companie sa castigi bani cu masina ta

Doresti un venit suplimentar folosindu-ti masina si se intampla sa locuiesti in state? O anumita companie crede ca o multime de oameni sunt interesati sa castige bani cu autoturismele lor, motiv pentru care aceasta a anuntat marti ca lanseaza un business de inchiriere de autoturisme.

Businessul va functiona in cadrul brandului Maven al companiei GM care are deja un business mai traditional de inchiriere de autoturisme in cateva orase si pentru peste 150.000 de utilizatori.

Maven este platforma de imprumutare de masini lansata de General Motors in ianuarie 2016. Serviciul are propria sa flota de autoturisme General Motors pe care clientii le pot inchiria pentru perioade scurte de timp, dupa cum este necesar.

CITESTE SI:  Cum vor deveni laptopurile de gaming mai ieftine, datorita NVIDIA

Compania GM schimba un pic lucrurile, avand in vedere ca le permite acum proprietarilor de masini General Motors din anumite zone sa castige bani prin inchirierea propriilor lor autoturisme prin platforma.

Acest serviciu de inchiriere peer-to-peer de masini a fost lansat sub brandul Maven al companiei GM. Cei care detin sau inchiriaza un autoturism General Motors din 2015 sau mai recent isi pot inregistra autoturismul pe aplicatia Maven de inchiriere de autoturisme.

CITESTE SI:  Primele iPhone-uri care ar putea fi compatibile cu stylus-ul Apple Pencil

Odata ce sunt aprobate, masinile pot fi apoi inchiriate pentru o suma de bani. Proprietarii care isi inchiriaza autoturismele prin platforma vor primi 60% din venituri, in timp ce compania GM va pastra restul.

Asigurarea pentru aceste autoturisme inchiriate va fi acoperita de compania GM. “Daca vrei sa ai acces la o masina, ai acces la o masina. Deci, cred ca acest lucru pur si simplu ne extinde oportunitatea de a oferi consumatorilor ceea ce vor”, spune Julia Steyn de la General Motors.

CITESTE SI:  VIDEO: Este disponibil cel de-al doilea trailer pentru filmul Steve Jobs

Compania GM si-a brand-uit acest serviciu – Peer Cars – si este disponibil tuturor membrilor Maven existenti. GM testeaza acest nou serviciu in Chicago, Detroit si Ann Arbor, Michigan. Ar putea decide sa lanseze Peer Cars in alte orase din Statele Unite mai tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *