fbpx

Cum intentioneaza Zoom sa-si integreze platforma in aplicatiile altor dezvoltatori

Cum intentioneaza Zoom sa-si integreze platforma in aplicatiile altor dezvoltatori

Compania Zoom detine o platforma de conferinte video care a devenit extrem de in voga in timpul pandemiei, pentru ca permite comunicare prin apeluri video in diverse scopuri. Acum, aceasta companie intentioneaza sa-si integreze platforma in alte aplicatii, aplicatii care nu-i apartin.

Desi Zoom exista de ceva vreme, doar datorita pandemiei serviciile companiei sunt acum in ascensiune, iar aceasta platforma a devenit cea implicita de conferinte video.

Cu toate acestea, compania nu diminueaza lucrul, deoarece a lansat intre timp un nou SDK (kit de dezvoltare) prin care serviciul de conferinte video ar putea fi integrat in alte aplicatii in viitor.

CITESTE SI:  Ce pret are probabil cel mai ieftin smartphone Android GO al Alcatel

Potrivit companiei, unele dintre intrebuintarile acestui SDK implica social media, iar compania Zoom intentioneaza sa-si integreze platforma de conferinte video in aplicatiile de social media pentru a permite streaming live.

De asemenea, ei cred ca acel SDK ar putea fi util pentru gaming pentru ca ar permite interactiune din partea publicului. In plus, se doreste ca platforma de conferinte video sa aiba un rol in retailing.

CITESTE SI:  Zoom marturiseste ca nu are atatia utilizatori zilnici

Potrivit companiei, “Cu abilitatea de a construi fiabilitatea si puterea platformei de comunicatii unificate a Zoom in produsele lor, dezvoltatorii ar fi capabili sa mobilizeze al nostru Video SDK pentru a crea experiente noi si interesante. Folosind Video SDK, dezvoltatorii pot stimula angajamentul din partea clientilor si pot oferi noi oportunitati financiare fara a fi conectati la interfata de utilizare Zoom Meetings”.

CITESTE SI:  Microsoft a vandut un numar satisfacator de telefoane Lumia in ultimul trimestru

In acest moment, nu e clar ce aplicatii sau companii ar putea integra si utiliza SDK-ul companiei Zoom din Statele Unite, dar este clar ca Zoom intentioneaza sa nu mai fie doar o aplicatie. Ce parere ai despre faptul ca compania isi va integra platforma de conferinte video in alte aplicatii, printr-un kit de dezvoltare?