fbpx

Cum intentioneaza YouTube sa procedeze pentru videoclipurile muzicale vechi

Cum intentioneaza YouTube sa procedeze pentru videoclipurile muzicale vechi

Exista multe videoclipuri muzicale pe platforma YouTube, dar problema e ca o parte dintre ele sunt vechi si de calitate redusa. Cu toate acestea, vestea buna e ca YouTube s-a gandit la o solutie.

Pur si simplu nu poti gasi in alta parte aceeasi cantitate de videoclipuri muzicale fata de cantitatea pe care o gasesti pe YouTube.

Este unul dintre serviciile online principale pentru a asculta muzica, pentru ca este gratuit sa urmaresti clipuri video pe acea platforma si poti gasi acolo aproape orice melodie.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi boxa inteligenta cu ecran a Xiaomi

Cu toate acestea, multe dintre videoclipurile muzicale de pe acest serviciu de streaming sunt vechi, nu arata prea bine si erau destinate TV-urilor vechi cu un singur difuzor.

Aceste lucruri ruineaza experienta pe dispozitivele moderne, asa ca acele clipuri muzicale vechi au nevoie cu siguranta de un upgrade. Compania YouTube din Statele Unite se ocupa acum de asa ceva.

CITESTE SI:  Google le va permite publisherilor sa-i taxeze pe utilizatorii care folosesc ad blockere

Va imbunatati aproape 1000 de videoclipuri de muzica impreuna cu casa de discuri Universal Music Group. YouTube si Universal Music Group colaboreaza pentru a remasteriza unele clipuri de muzica emblematice, pentru ca acestea sa aiba cea mai buna calitate video si audio.

Peste 100 de clipuri de muzica vechi au fost deja remasterizate si sunt acum disponibile la rezolutie HD exclusiv pe YT. Printre acestea se numara piese de la Billy Idol, Janet Jackson, Tom Petty, Beastie Boys, Lady Gaga, Lionel Richie si asa mai departe.

CITESTE SI:  Este infricosator, dar Facebook stie cum razi online

Cele doua companii sunt pe deplin angajate sa remasterizeze aproape 1000 de videoclipuri muzicale vechi, noi clipuri fiind adaugate in fiecare saptamana.

Se asteapta ca cele 1000 de videoclipuri muzicale remasterizate vor fi disponibile in intregime pe YouTube inainte de sfarsitul anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *