fbpx

Cum intentioneaza LG sa lanseze mult mai rapid actualizari Android

Cum intentioneaza LG sa lanseze mult mai rapid actualizari Android

Dupa ce a desemnat un nou director executiv la sfarsitul anului trecut, LG doreste sa semnaleze o directie mai buna pentru businessul sau de telefoane mobile Android, asa ca a trecut la treaba si a deschis portile unui nou Centru de Actualizare Software. Acest centru este parte din noul centru de cercetare si dezvoltare al LG care se afla in vestul orasului Seul, Coreea de Sud.

LG a efectuat demersuri semnificative recent pentru a-si revigora divizia sa mobila Android. Compania a anuntat lansarea unui nou Centru de Actualizare Software care este parte din noul centru de cercetare si dezvoltare al companiei din Seul, Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Se spune ca rechemarea smartphone-urilor Galaxy Note 7 va costa compania Samsung un miliard de dolari

Compania spune ca acest centru va fi utilizat pentru a le oferi clientilor de pe glob update-uri software si ale sistemului de operare Android mai rapid. Echipa de la Centrul de Actualizare Software va fi responsabila cu dezvoltarea si lansarea mai rapida a update-urilor obisnuite ale sistemului de operare pentru smartphone-urile companiei.

CITESTE SI:  Cum poti controla aparate cu gheare din Japonia de la distanta

De asemenea, va fi responsabila pentru asigurarea unei experiente bune a utilizatorilor prin intermediul dispozitivelor LG Android prin testarea continua a stabilitatii si a compatibilitatii hardware si software.

“Actualizarile stabile si consecvente vor demonstra clientilor nostri ca smartphone-urile LG au o durata lunga de viata”, a declarat directorul executiv al companiei, Jo Seong-jin.

LG declara ca acest centru va permite companiei sa lanseze update-uri Android mai rapid in tarile in care au fost vandute smartphone-urile companiei, pentru a se asigura ca clientii din intreaga lume obtin acelasi nivel de ajutor.

CITESTE SI:  Telefoanele scumpe ale Vertu vor primi tehnologie TCL in urma unui acord

Scopul sau este de a reduce timpul de asteptare pentru noile actualizari care tind sa fie semnificativ de mari pentru actualizarile Android importante. Una dintre primele initiative ale noului Centru de Actualizare Software va fi lansarea versiunii Android 8.0 Oreo a sistemului de operare pentru LG G6 in cursul acestei luni in Coreea de Sud, inainte de lansarea update-ului si pe alte piete.