fbpx
Cum imbunatateste un update camera smartphone-ului Samsung Galaxy S10

Cum imbunatateste un update camera smartphone-ului Samsung Galaxy S10

Cel mai nou update lansat de compania Samsung pentru smartphone-ul Galaxy S10 va imbunatati fotografiile capturate de camera acestuia in anumite conditii. Acest update include si patch-ul de securitate pentru aprilie 2019 si este disponibil in prezent in Elvetia.

Una dintre caracteristicile smartphone-ului Samsung Galaxy S10 este faptul ca vine cu o caracteristica pentru camera denumita Bright Night. Pentru cei care nu stiu, acesta e de fapt raspunsul companiei Samsung la modul Night Sight al companiei Google de pe smartphone-urile Pixel 3.

CITESTE SI:  Ce regula ar fi incalcat directorii Amazon, pentru a crea produse cu brandul companiei

Singura problema este ca aceasta este o caracteristica automata care se activeaza numai in conditii de iluminare extrem de redusa. Desi nu este o idee rea, utilizatorii poate ca doresc sa aiba control deplin asupra camerelor lor.

Vestea buna este ca, conform unei stiri de SamMobile, Samsung a inceput sa lanseze un update pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S10, pentru ca acestea sa primeasca pentru camera un mod de noapte dedicat.

Acest mod de noapte adus de update va avea aceeasi calitate a imaginii la care va puteti astepta de la Bright Night, cu exceptia faptului ca acum acea caracteristica pentru camera smartphone-ului Galaxy S10 se afla pe deplin sub controlul dv. Asta inseamna ca o poti activa si folosi ori de cate ori doresti, in loc sa te bazezi pe Bright Night sa se activeze.

CITESTE SI:  De ce motorul de cautare Bing al Microsoft nu mai poate fi accesat in China

Update-ul pentru smartphone a fost lansat in Elvetia, dar se asteapta ca va incepe sa se lanseze destul de curand si in alte tari si pentru alti clienti. Acestea fiind spuse, recenziile camerei lui Samsung Galaxy S10 au aratat ca aceasta este mai mult decat capabila sa se descurce pe intuneric.

CITESTE SI:  De ce EA crede ca consola Nintendo Switch nu e potrivita pentru jocurile sale

Cu toate acestea, datorita faptului ca exista un mod dedicat de noapte pentru camera, acesta ar trebui sa-i ajute pe utilizatorii acestui smartphone Samsung Galaxy S10 sa captureze fotografii si mai bune pe intuneric.