fbpx

Cum il va folosi Snapchat pe Arnold Schwarzenegger

Cum il va folosi Snapchat pe Arnold Schwarzenegger

Actorul si fostul guvernator al statului american California, Arnold Schwarzenegger, va fi implicat, impreuna cu alte nume importante din mai multe domenii, intr-un proiect de anvergura impreuna cu reteaua de socializare Snapchat. Se poate spune ca proiectul in care va fi implicat actorul Arnold Schwarzenegger si altii va fi unul de impact.

Reteaua de socializare Snapchat isi incearca norocul cu continut video nou in speranta ca va capta mai mult interes pentru continutul din aplicatia sa.

CITESTE SI:  Jocul GTA 5 s-a vandut intr-un numar urias de copii

Compania care detine Snapchat a anuntat ca continuturi video noi (emisiuni) vor fi disponibile in aplicatie. Acest continuturi video implica oameni precum actorul Arnold Schwarzenegger, jucatoarea de tenis Serena Williams, Kevin Hart, dar si creatorii Loren Grey, Rickey Thompson si Emma Chamberlain.

Reteaua de socializare spune ca aceste continuturi video vor fi clipuri video verticale first-person cu teme care se invart in jurul modei, dansului, fitnessului, frumusetii si multe altele.

Acesta este un format nou adaugat la Snapchat Shows care, conform companiei care detine Snapchat, s-a triplat in timp, spectatorii urmarind clipurile video zilnic in ultimul an.

CITESTE SI:  De ce pirateria se afla in crestere, se pare

Emisiunea Rules of Succes a lui Arnold Schwarzenegger va oferi spectatorilor sfaturi motivationale de la cunoscutul culturist, actorul si ulterior fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger.

Emisiunea Throwback Toys cu Jordyn Jones va fi o serie de tip unboxing cu jucarii retro, in timp ce emisiunea Chasing Clout cu Spencer Pratt va prezenta oracolul despre cultura pop.

CITESTE SI:  VIDEO: Test de volum al difuzoarelor - iPhone 8 VS iPhone 7

Aceste emisiuni de pe reteaua de socializare Snapchat vor avea o durata intre 3 si 5 minute si vor avea in jur de 8 pana la 10 episoade pe sezon. Acestea vor fi lansate pe pagina Discovery a aplicatiei incepand cu aceasta vara. Avand in vedere numele mari implicate in continuturile video, cum ar fi actorul Arnold Schwarzenegger, cu siguranta va exista un interes considerabil pentru noile emisiuni ale retelei de socializare Snapchat.

Sursa imagine: Flickr.com