fbpx

Cum functioneaza caracteristica “Top Shot” a lui Google Pixel 3

Cum functioneaza caracteristica Top Shot a lui Google Pixel 3

“Top Shot” este una dintre multele caracteristici AI ale camerei prezentate cu smartphone-ul Google Pixel 3. Google AI explica acum cum functioneaza caracteristica inteligenta din smartphone-ul Pixel 3 si ce calitati cauta aceasta atunci cand sugereaza un cadru alternativ.

Putem spune ca Google a efectuat progrese imense cu tehnologia de camera de-a lungul anilor. Inainte, camerele smartphone-urilor Nexus ale companiei erau in cel mai bun caz mediocre, dar acest lucru cu siguranta s-a schimbat odata cu smartphone-urile Pixel.

CITESTE SI:  Ambasada Rusiei tweet-uieste imagini din Command & Conquer pentru a-i avertiza pe oameni de terorism

Una dintre caracteristicile sale pentru camera este “Top Shot” care incearca sa captureze “cel mai bun” moment. Intr-un fel, caracteristica “Top Shot” este similara cu cea Live Photos a Apple care captureaza cate secunde inainte si dupa ce butonul de declansare este apasat, pentru a oferi fotografiilor mai mult context.

Sau, in cazul “Top Shot”, pentru a le oferi utilizatorilor mai multe optiuni prin selectarea celui mai bun moment intr-o fotografie. Acum, intr-o postare postata pe blogul sau, Google impartaseste cateva detalii despre modul in care functioneaza functia pentru smartphone-ul Pixel 3.

CITESTE SI:  Cum au reusit cercetatorii sa insele Face ID pe iPhone

Google impartaseste detalii despre caracteristica “Top Shot” de pe smartphone-ul Pixel 3, cum ar fi ce se intampla pe ascuns atunci cand se deschide aplicatia pentru camera si care sunt lucrurile pe care softul le cauta, cum ar fi fluxul optic al imaginii, timpul de expunere, daca subiectul zambeste sau nu, etc.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Nokia X6 s-a vandut cu aproape viteza luminii in China, se pare

De asemenea, Google vorbeste despre procesul prin care a dezvoltat caracteristica si cum a inteles ca, chiar daca aduna multe date, functia nu trebuie sa consume prea multa energie.

Este o postare destul de detaliata care ne ofera o privire asupra modului in care functioneaza caracteristica “Top Shot” din smartphone-ul Pixel 3. Asa ca, daca vrei sa afli mai multe despre functia telefonului Pixel 3, cauta postarea de pe blogul Google pentru mai multe detalii.