fbpx

Cum folosesti eroarea care omite reclamele pe YouTube, pentru clipurile video

Cum folosesti eroarea care omite reclamele pe YouTube, pentru clipurile video

Conform unor noi informatii, o anumita eroare permite utilizatorilor sa urmareasca clipuri video pe YouTube fara a mai vedea si reclamele (le omite), aceste reclame aparand de obicei inainte de un clip video sau intre clipuri.

De asemenea, s-a dezvaluit si cum se poate profita de aceasta eroare. E destul de simplu. Este nevoie doar de un punct pus unde trebuie in linkul clipului video.

Nu-ti convine sa urmaresti reclame YouTube la inceputul unui filmulet sau intre filmulete? Se pare ca, datorita unei erori, se poate sa omiti in intregime reclamele.

CITESTE SI:  Acest serviciu de muzica gratuit e disponibil si pentru iOS si Android acum

Utilizatorii YouTube trebuie doar sa adauge un punct suplimentar la jumatatea clipului video si se vor omite reclamele. De asemenea, acest lucru pare sa functioneze si pentru site-urile web care au paywall-uri.

De exemplu, daca linkul clipului video este “youtube.com/video”, trebuie doar sa inserezi un punct la sfarsitul lui “com”. Rezulta “youtube.com./video”.

CITESTE SI:  La ce ar putea fi buna noua caracteristica Povesti a YouTube

Avand in vedere ca aceasta eroare costa compania YouTube venituri substantiale din reclamele care sunt omise, cu siguranta ca eroarea va fi reparata in cateva zile, daca nu a fost reparata deja.

Potrivit unei postari de pe Reddit: “Este un caz neglijat de obicei, site-urile web uita sa normalizeze numele de gazda, continutul este inca servit, dar nu exista nicio potrivire cu numele gazda in browser, deci nu exista cookies stricate – iar o multime de site-uri web importante folosesc un domeniu diferit pentru a servi reclame/media cu o lista de linkuri permise care nu contine punctul suplimentar”.

CITESTE SI:  De ce viitorul tau smartphone ar putea avea camera de 48MP

Acest lucru indica faptul ca eroarea de pe platforma de clipuri video YouTube a fost accidentala si ca o solutie e la fel de simpla precum exploit-ul. Daca nu functioneaza pentru tine cand incerci exploit-ul, atunci exista sanse ca site-urile web au reparat deja eroarea.