fbpx

Cum e TV-ul de 70.000 de dolari al Sony

Cum e TV-ul de 70.000 de dolari al Sony

Sony Electronics Inc. a dezvaluit preturile si disponibilitatea noilor sale TV-uri care au fost anuntate in acest an la CES 2019. Aceste modele vor fi disponibile pentru cumparare de la mai multi retaileri.

Echipate cu o mare putere de procesare pentru a oferi o calitate foarte buna a imaginii, noile modele de la Sony merita luate in considerare. Cel mai scump dintre ele este modelul de 98 de inci cu pret de 70.000 de dolari.

Cei carora le place tehnologia de ultima ora poate au auzit ca compania japoneza Sony lucreaza la un TV 8K de 98 de inci. Vestea buna e ca, daca acel TV ti-a atras atentia, compania Sony a confirmat oficial costul: 70.000 de dolari.

CITESTE SI:  OnePlus a confirmat daca smartphone-ul OnePlus 6 va fi rezistent la apa sau nu

Da, pentru pretul a mai multor autoturisme, vei putea sa detii modelul 8K Master Series Z9G de 98 de inci. Daca nu ai destui bani pentru modelul de 98 de inci, nu te ingrijora.

Asta pentru ca si preturile celorlalte TV-uri Master Series Z9G au fost dezvaluite, cum ar fi modelul de 85 de inci care costa 13.000 de dolari. Diferenta de pret este uriasa, dar asa este de obicei in cazul monitoarelor si TV-urilor.

CITESTE SI:  Aceasta companie ar putea produce smartphone-uri cu un nou tip de aluminiu, unul fara carbon

Asta pentru ca pretul difera foarte mult in functie de dimensiunea ecranului. TV-urile de la compania Sony vor fi propulsate de procesorul de imagine Picture Processor XI Ultimate si vor veni cu tehnologiile 8K X-tended Dynamic Range PRO si Backlight Master Drive.

Compania Sony a anuntat, de asemenea, ca va adauga suport pentru Apple AirPlay 2 si HomeKit mai tarziu in acest an. Deci daca acest lucru este important pentru tine, merita sa ai in vedere aceste produse de la Sony.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip video in slow motion arata cum se deformeaza o minge de tenis dupa o servire la o viteza de 227km/h

Ambele modele (de 85 de inci si de 98 de inci) vor fi disponibile in luna iunie, asa ca marcheaza aceasta luna in calendar daca esti in cautarea unui nou TV. Chiar si unuia cu pret de 70.000 de dolari.