fbpx

VIDEO: Cum e trailerul uimitor al filmului lui Quentin Tarantino – “Once Upon A Time In Hollywood”

Cum e trailerul uimitor al filmului lui Quentin Tarantino - Once Upon A Time In Hollywood

Filmul “Once Upon a Time in Hollywood” al lui Quentin Tarantino ne duce intr-un moment al istoriei in care industria cinematografiei era grea. Spectatorii obisnuiti ai lui Quentin Tarantino nu ar trebui sa fie surprinsi.

Cu o distributie de exceptie si cu o intriga care prezinta povestea unora dintre cele mai teribile crime din Los Angeles, pelicula are ce arata. Acest lungmetraj combina atractia si sfera horror, cam astea se stiu despre lungmetrajul regizorului Quentin Tarantino.

CITESTE SI:  Mark Setrakian despre cea de-a 20-a aniversare a "Barbatii in Negru": "Este un film aproape perfect"

Exista intotdeauna o mare anticipare pentru filmele lui Quentin Tarantino, iar multi dintre fanii lui asteapta sa vada cum este urmatorul lui lungmetraj care se numeste “Once Upon A Time In Hollywood“.

Un poster al filmului a fost lansat acum cateva zile, iar acum primul trailer pentru filmul care ii are pe Leonardo DiCaprio si Brad Pitt a fost lansat.

Subiectul acestui lungmetraj se invarte un jurul unui actor TV si al cascadorului sau dublura in timp ce acestia incearca sa reuseasca la Hollywood in aceeasi perioada in care au avut loc crimele lui Manson din 1969.

CITESTE SI:  Samsung cocheteaza cu ideea butoanelor invizibile

Lungmetrajul are o distribuie destul de buna. Printre alti membri ai distributiei se numara Al Pacino, Tim Roth, Margot Robbie, Kurt Russel si Timothy Olyphant.

Primul trailer al filmului regizorului arata Los Angeles-ul anului 1969, cu un dialog la care v-ati astepta de la un film al lui Quentin Tarantino. O mare parte a subiectului filmului regizorului ramane, evident, un secret, pentru ca asta ii va stimula pe oameni sa plateasca pentru a vedea lungmetrajul, la urma urmei.

CITESTE SI:  Un nou poster si teaser al filmului Tomb Raider au fost lansate

Lungmetrajul lui Quentin Tarantino va sosi mai tarziu in acest an, asa ca nu mai este mult de asteptat. Once Upon A Time In Hollywood va ajunge pe marele ecrane pe 26 iulie 2019.