fbpx

Cum e subwoofer-ul purtabil BassMe pentru muzica

Cum e subwoofer-ul purtabil BassMe pentru muzica

Desi te poti bucura de sunet prin casti sau mici boxe, lipseste impactul fizic al muzicii. BassMe este un subwoofer purtabil care doreste sa reproduca acel impact. Echipamentele audio moderne ofera o calitate a sunetului mult mai buna decat puteau primi pasionatii de muzica in ultimele decenii.

Cu noul subwoofer purtabil care poate fi purtat pe umar, poti simti mai bine muzica si trepidatiile muzicii. Noul dispozitiv reuseste asta prin emiterea unor frecvente foarte joase.

CITESTE SI:  Microsoft a fost trimisa in judecata de mai multe ori din cauza upgrade-urilor agresive la Windows 10

BassMe s-a intors la CES cu subwoofer-ul purtabil al sau care a primit un premiu la CES si care e livrat din luna octombrie a anului 2019. Comparativ cu prototipul de anul trecut, BassMe a prezentat in acest an un produs final si a adaugat noi culori.

Dispozitivul isi propune sa le permita oamenilor sa simta muzica si sunetul, datorita unui sistem de trepidatii. Prin purtarea subwoofer-ului pe umar, ascultatorii nu trebuie sa ridice volumul catre niveluri daunatoare pentru a obtine o experienta auditiva de calitate.

CITESTE SI:  Cum e noul computer Raspberry Pi 4 cu specificatii mult imbunatatite

Conform companiei, trepidatiile pe care le primesc utilizatorii cu subwoofer-ul purtabil BassMe sunt atat de ridicate incat utilizatorii trebuie adesea sa reduca volumul castilor, deoarece obtin o experienta senzoriala excelenta din partea sistemului BassMe.

Beneficiul subwoofer-ului purtabil de muzica este o proiectie auditiva sporita, ceea ce contribuie la prevenirea unor afectiuni de sanatate moderne si omniprezente, cum ar fi diminuarea auzului.

CITESTE SI:  Cum iti permite Gucci sa incerci tenisi prin AR

Subwoofer-ul purtabil BassMe pentru muzica este compatibil cu orice casca si orice sursa audio si se conecteaza prin Bluetooth sau prin cablu USB la orice dispozitiv mobil, consola, PC, tableta si sistem home cinema. Cea mai buna modalitate de a afla acum mai multe despre BassMe ar fi sa-l incercati la standul sau de la evenimentul de tehnologie CES 2020.

Facebook