Cum e smartwatch-ul Montblanc Summit 2 cu pret de 995 de dolari

Cum e smartwatch-ul Montblanc Summit 2 cu pret de 995 de dolari

Anul trecut, Qualcomm a prezentat cipul Snapdragon Wear 3100 care propulseaza urmatoarea generatie de dispozitive Wear OS. Concentrat pe oferirea unei autonomii mai mari, primul smartwatch propulsat de acest cip este Montblanc Summit 2.

Acesta este cel de-al doilea dispozitiv Wear OS al companiei Montblanc si vine cu un ecran AMOLED de 1,2 inci cu o densitate a pixelilor de 327ppi. Pretul de pornire pe care il percepe compania pentru smartwatch e de 995 de dolari.

In 2017, Montblanc a lansat smartwatch-ul Summit si se pare ca s-a intors cu un succesor, Summit 2. Cu toate acestea, nu numai ca Montblanc Summit 2 este cel mai nou ceas inteligent al companiei, dar este si propulsat de cel mai nou cip Snapdragon Wear 3100 al Qualcomm care ar trebui sa creasca autonomia bateriei.

CITESTE SI:  Cat e de usor de reparat noul computer Mac Mini

Montblanc, pentru cei care nu stiu, este o companie elvetiana specializata in produse de lux. Cum ar fi instrumente de scris precum stilourile pentru care compania este renumita printre colectionari.

Smartwatch-ul Montblanc Summit 2 cu pret de 995 de dolari are un ecran din cristal de safir AMOLED de 1,2 inci si vine cu piele si cu nailon. Smartwatch-ul are 1GB de RAM, spatiu de stocare de 8GB, NFC pentru Google Play, GPS, Bluetooth 4.2, WiFi.

CITESTE SI:  Cum impiedica dispozitivul Skim Reaper al NYPD frauda cu carduri de credit

Mai mult, exista o caracteristica noua “Time Only Mode” care le permite utilizatorilor sa foloseasca ceasul inteligent pentru o perioada suplimentara de 4,5 zile.

Dupa cum indica si numele, aceasta caracteristica a ceasului inteligent va transforma smartwatch-ul intr-un ceas obisnuit si ii creste autonomia. Cat despre pret, Summit 2 este mai scump decat predecesorul sau si va costa 995 de dolari.

Montblanc Summit 2 are un pret cu 100 de dolari mai mare decat cel al smartwatch-ului predecesor. Cei care sunt interesati de acest ceas inteligent, il pot cumpara online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *