Cum e smartphone-ul pliabil TCL care ia forma unui smartwatch

Cum e smartphone pliabil TCL care ia forma unui smartwatch

Smartphone-urile pliabile sunt in voga. Chiar si producatorul chinez de TV-uri TCL se implica in acest domeniu. Compania chineza lucreaza la cel putin cinci dispozitive care folosesc ecrane flexibile, printre care se numara doua tablete si trei smartphone-uri pliabile. Unul dintre telefoane se poate plia in jurul incheieturii si sa ia forma unui smartwatch.

TCL, compania de TV-uri de buget care produce si telefoane cu brandurile BlackBerry Mobile si Alcatel, pare sa lucreze si la smartphone-uri pliabile.

CITESTE SI:  Lovitura puternica pentru ZTE de la guvernul Statelor Unite, dar compania intentioneaza sa se impotriveasca

Unul dintre conceptele sale implica un telefon care se poate plia pentru a lua forma unui smartwatch. Suna destul de bine, nu? CNET informeaza ca TCL lucreaza la cel putin cinci dispozitive care se pot plia.

Printre aceste se numara doua telefoane, doua tablete si un smartphone pliabil care se poate plia pentru a lua forma unui smartwatch. Aceste informatii se bazeaza pe imagini si brevete de la TCL.

CITESTE SI:  Masina Volkswagen Microbus se intoarce si va fi electrica

Una dintre tablete are un ecran care se pliaza pe interior, in timp ce cealalta tableta are un ecran care se pliaza pe exterior la fel ca Royole FlexPai.

Cat despre telefoane, cele doua smartphone-uri pliabile ale TCL au variante similare de pliere, dar ambele par sa se plieze orizonal la fel ca un telefon cu clapeta normal.

Ultimul dintre cele 3 telefoane flexibile pare sa fie un dispozitiv inalt si flexibil care se poate plia in jurul incheieturii, luand forma unui smartwatch.

CITESTE SI:  De ce Apple probabil nu va produce niciodata iPhone-uri in Statele Unite

Nu este un design la care v-ati astepta de la smartphone-urile pliabile conventionale, dar e evident ca TCL a cochetat cu ideea. Va trece ceva timp pana ce aceste dispozitive vor vedea lumina zilei. Un director executiv a spus autorului stirii ca primul astfel de dispozitiv al TCL nu va sosi mai devreme de 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *